![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Gramy razem w teamie na DMP i choć nie ma ciśnienia na wynik to mimo wszystko nie chciał bym zająć ostatniego miejsca bo Flufy lubi dobrze się pobawić
A ja mam dokładnie na odwrót. W ogóle duży kloc Slayerów z Demonslayerem jest f pytePiotrB pisze:Ej no - jak gra krasiami to gra normalnie - przy goblinach mu tak odpierdziela![]()
PiotrB pisze: Chodzi w hełmie wikinga po turnieju mówiąc ,że gra zielonymi go do tego obliguje![]()
![]()
Ja nie żartuje! ...
tak wymusza - przerzucasz wszystkie rzutu na ochronę w turze w której został użyty...bez względu na źródło ataków. Tym o to sposobem moja Hydra musi przeżuć wszystkie regenki a nie tylko te od championa z loeciem... chore to jest ale tak zostało ustalone...Fluffy pisze:Cos mi nie daje spokoju. Jak dziala Talisman of Loec? Czy wymusza przerzuty warda? Czy wmusza przerzuty od wszystkich atakow, czy tylko od atakow wlasciciela talizmanu?
Ty się tam Leohu Mroczna Sarenko nie śmiej, bo Ci oklep zamierzam tą rozpą spuścić w najbliższych dniacha nie pomyślałeś ze sobie żartuje?"dla jaj"