Dyskusja o lokalizacji DMP
Re: Dyskusja o lokalizacji DMP
Cośty, warszawa to wschód. Patrz na mapę 

Wejściówka 80 zł i pewnie nocleg w cenie będzieKalesoner pisze:Jak jest potrzeba to i regulamin może się zmienić. Ale spokojnie to tylko gdybanie na dzień dzisiejszy.Dymitr pisze:i pamiętajmy, że jednak DMP to master - musi nocleg być zapewniony (wedle regulaminu)

Release the Przemcio!
@Trikk - obawiam się, że nie do końca o to chodzi. Dlatego mamy osobne głosowanie w sprawie DMP, żeby takie bzdury jak wejściówka 80 zł odpadły w przedbiegach 

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Tak na prawdę zawsze się znajdą ludzie którym nie pasuje bo Polska taka mała nie jest. Zresztą jeśli masz jechać 300 km więcej to i tak te 30 zł na paliwo wydasz więc nie wiem o co spina. Wszystko drożeje więc to tylko kwestia czasu kiedy mastery pójdą w górę, nie można wiecznie wymagać luksusów za tak niską cenę. Co do Gorzowa to też nie mam blisko, co więcej droga jest tragiczna, ale raz w roku można przeboleć i się kopsnąć. Chłopaki z Gorzowa od wielu lat robią genialną robotę z tą imprezą i dopóki tylko będą chcieli to poparcie dla nich pewnie też się znajdzie.
Naczytałem się przypadkiem o Łodzi. Coś tam u nas dużego czasem się dzieje, np DMP 40k za niecałe dwa tygodnie. Zasoby są sporo lepsze, ludzi więcej niż w 2009, turniejów mnogo. Brakło w tamtym sezonie odwiedzających nas spoza stałego grona gości i przełożyło na brak głosów masterowych. Nikt od nas nie broni się przed robieniem imprez, a jedynie nie wcina obecnym organizatorom. Rzeczy są ustalone na ten sezon, więc rozmowa tu jest o przyszłych sezonach.
A pozniej niech kazdy niech zacznie zmieniać! Ale to bedze hardcore i liczenie na skilla! Jasne bierzmy przyklad z 40k! 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
dokladnie. Zrobic kare 10-20 dp za zmiany rozpisek i juz nie ma problemu. Nawet jak ktos bedzie chcial sie wysajdowac, to bedzie to dla niego mocno niekorzystne.kudłaty pisze:Co za problem, za zmianę tracisz 10DP, nikt kto ma taką możliwość nie zmieni.
Ja bym mógł się tego nawet podjąć, pod warunkiem że dostałbym wszystkie rozpy w euro formacie. Tylko wtedy za poprawne zgłoszenie 10 punktów, inaczej to katorga nie warta świeczki.
A czy za zmianę gracza (przy zachowaniu rozpy) również będzie kara ?Shino pisze:dokladnie. Zrobic kare 10-20 dp za zmiany rozpisek i juz nie ma problemu. Nawet jak ktos bedzie chcial sie wysajdowac, to bedzie to dla niego mocno niekorzystne.kudłaty pisze:Co za problem, za zmianę tracisz 10DP, nikt kto ma taką możliwość nie zmieni.
No jasne, przeciez team jak i rozpiske trzeba juz miec ustalony duzo wczesniej.c4h10 pisze: A czy za zmianę gracza (przy zachowaniu rozpy) również będzie kara ?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jeżeli team skończył ostatnie DMP w połowie stawki lub wyżej, to tak.c4h10 pisze:A czy za zmianę gracza (przy zachowaniu rozpy) również będzie kara ?Shino pisze:dokladnie. Zrobic kare 10-20 dp za zmiany rozpisek i juz nie ma problemu. Nawet jak ktos bedzie chcial sie wysajdowac, to bedzie to dla niego mocno niekorzystne.kudłaty pisze:Co za problem, za zmianę tracisz 10DP, nikt kto ma taką możliwość nie zmieni.
Jeżeli niżej, to nie.
Ot taka empiryczna granica.
pozdrawiam
Furion
nie. Przeciez rzoiska jest ta sama, a watpie, zeby sklady na sile wciskaly gorszych graczy z jakiegos dziwnego powodu.c4h10 pisze:A czy za zmianę gracza (przy zachowaniu rozpy) również będzie kara ?Shino pisze:dokladnie. Zrobic kare 10-20 dp za zmiany rozpisek i juz nie ma problemu. Nawet jak ktos bedzie chcial sie wysajdowac, to bedzie to dla niego mocno niekorzystne.kudłaty pisze:Co za problem, za zmianę tracisz 10DP, nikt kto ma taką możliwość nie zmieni.
40stkowcy wrzucaja rozpy od razu i sprawdzaja je razem. Potem takie bledy jak np. brak zaznaczonego generala, czy ekwipunek oddzialow licozny w punkty, lae nie zaznaczony na rozpie mozna poprawic bez straty pktow.A jak sprawę zamiany gracza traktują u 40kowców?