Jacku weź moją arafatkę jak możesz

@Kalesoner:Kalesoner pisze:Lecicie sobie w xuj z tymi zgłoszeniami.
Przynajmniej nikt nie musi po sobie blatów odnosić pod karą karniaków, bo organizator jest zbyt leniwy/skąpyKalesoner pisze:W Paradoxie? Tam masz duży wybór planszówek, toaletę gorszą niż na Narbutta, mały wybór alkoholi i wysokie ceny. Tam nie ma TV, więc cyfry też nie ma.
Jak tam bylem ostatnio na barze stał duży telewizor, co do reszty pełna zgoda chociaż teraz jest wiecej światła w lokalu i to na pewno duzy plusKalesoner pisze:W Paradoxie? Tam masz duży wybór planszówek, toaletę gorszą niż na Narbutta, mały wybór alkoholi i wysokie ceny. Tam nie ma TV, więc cyfry też nie ma.
rafixator pisze:Jak tam bylem ostatnio na barze stał duży telewizor, co do reszty pełna zgoda chociaż teraz jest wiecej światła w lokalu i to na pewno duzy plusKalesoner pisze:W Paradoxie? Tam masz duży wybór planszówek, toaletę gorszą niż na Narbutta, mały wybór alkoholi i wysokie ceny. Tam nie ma TV, więc cyfry też nie ma.
Jak dobrze widzę....Troll-Mode On.....zarządzanie knajpą, zarządzaniem, na razie wszystko jest jeszcze w proszku, z czasem będzie lepiej, ot chociażby meble, ogródek itp. Kaleson, pamiętaj, że to ścisłe centrum Wawy, stąd takie ceny głównie, bro jest w cenach w jakich było na Jezierskiego, brakuje kuchni, ot cały problem... nie wiem do czego zmierza Twoja wypowiedź, dyskredytowanie kogoś, negowanie, tego że ktoś nie jest w Stowarzyszeniu, mało tego, nie głosuje jak Stowarzyszenie; To już się w pale nie może mieścić;Kalesoner pisze:rafixator pisze:Jak tam bylem ostatnio na barze stał duży telewizor, co do reszty pełna zgoda chociaż teraz jest wiecej światła w lokalu i to na pewno duzy plusKalesoner pisze:W Paradoxie? Tam masz duży wybór planszówek, toaletę gorszą niż na Narbutta, mały wybór alkoholi i wysokie ceny. Tam nie ma TV, więc cyfry też nie ma.
Może to była lodówka, albo ekran monitoringu?
chyba cie pogieło#helion# pisze:
Jak dobrze widzę....Troll-Mode On.....zarządzanie knajpą, zarządzaniem, na razie wszystko jest jeszcze w proszku, z czasem będzie lepiej, ot chociażby meble, ogródek itp. Kaleson, pamiętaj, że to ścisłe centrum Wawy, stąd takie ceny głównie, bro jest w cenach w jakich było na Jezierskiego, brakuje kuchni, ot cały problem... nie wiem do czego zmierza Twoja wypowiedź, dyskredytowanie kogoś, negowanie, tego że ktoś nie jest w Stowarzyszeniu, mało tego, nie głosuje jak Stowarzyszenie; To już się w pale nie może mieścić;![]()
![]()
![]()
Moja propozycja; jeśli komuś nie odpowiada z jakichkolwiek względów, czy to cenowych, czy atmosfery, czy ideologicznych, lub też koleżeńskiego zakazu....nie musi grać; wszystkich chętnych za to zapraszamy i jak widać po liście zgłoszonych, nie robimy turnieju dla Siebie, tylko właśnie dla tych Graczy, którzy mają ochotę pograć w przyjaznej atmosferze bez spin i zbędnego ciśnienia
My tak z Kalesonem od czasu do czasu musimy się pomiziaćtrikk pisze:Weźcie na zluzowanie. Wypijcie sobie po browarze. Albo dajcie po mordzie, a potem pomiziajcie. Whatever makes you happy. Jedno hobby, jedno miasto. Naprawdę nie ma o co się żreć.
Nie odwalajmy tutaj Śląska
To Ty masz ten sam problem co My. Ja nic do Bazyliszka nie mam, chodzi o miejscówke. Pamiętam jak kiedyś wyglądały turnieje na Narbutta, i jak wygladaą teraz. Ale nie ma o co sie kłucić i wytykać innym. Z doświadczenia już wiem, że nie ma to sensu.Masz Helion ten sam problem co Griszlak, nie rozumiesz tego co piszę. Ja pisze o knajpie, a Ty czytasz o turnieju.