Liga "Twierdza Nemezisu" - kwiecień 2013 Warszawa
Re: Liga "Twierdza Nemezisu" - kwiecień 2013 Warszawa
Mati.pl vs Solider 1:19 774:2184
Jeszcze raz wielkie dzięki za grę, do 4-5 tury byłem w niezłej du... .
Jeszcze raz wielkie dzięki za grę, do 4-5 tury byłem w niezłej du... .
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Przemcio vs. Rupert 20:0 (1751 różnicy dla WOCH)
Dziękuje za bitwę, w życiu nie widziałem takiego pecha w rzutach maszyny nic nie zrobiły a w kluczowej turze przeciwnik rzucił 2x gałę na animozje na nocnikach i wyłączył sobie kloc savegy z magami... A Rupert różnicy było mniej bo zapomniałem odjąć za skullcrushery...
Dziękuje za bitwę, w życiu nie widziałem takiego pecha w rzutach maszyny nic nie zrobiły a w kluczowej turze przeciwnik rzucił 2x gałę na animozje na nocnikach i wyłączył sobie kloc savegy z magami... A Rupert różnicy było mniej bo zapomniałem odjąć za skullcrushery...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Heh obstawiam, że jak byś został na swojej połówce stołu to moi i tak by się sami wybili do max 5 tury 
Plan jest taki:
Minimalizujemy animozję- tylko 2 unity mające animozję, z czego jeden będzie pacyfikowany przez black orca w razie awantur.
Kitramy się u siebie, trolle i nocniki z fanolami obstawiają bunkier. Manglery schowane przed fastami czekają na kontrę.
Rąbiemy z całego parku maszynowego plus z magii w tą całą bandę chaosu. Jak przylezie to spuszczamy hordę ze smyczy.
Życie:
Plan? whaaaat plaaan boss?!
Nic to, kolejne nauki życiowe pobrane, a w miłej atmosferze nawet porządny oklep mi nie straszny
Dzięki!

Plan jest taki:
Minimalizujemy animozję- tylko 2 unity mające animozję, z czego jeden będzie pacyfikowany przez black orca w razie awantur.
Kitramy się u siebie, trolle i nocniki z fanolami obstawiają bunkier. Manglery schowane przed fastami czekają na kontrę.
Rąbiemy z całego parku maszynowego plus z magii w tą całą bandę chaosu. Jak przylezie to spuszczamy hordę ze smyczy.
Życie:
Plan? whaaaat plaaan boss?!

Nic to, kolejne nauki życiowe pobrane, a w miłej atmosferze nawet porządny oklep mi nie straszny

Helupa kontra klopa hit helupa out, kadai kontra klopa hit 6 woundów Kadai out.Przemcio pisze:Co ty Grosiu zestopowałeś Ka'daia![]()

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Voodoo- Semi 12-8; różnica 400pkt.
-
- Oszukista
o 17 zaczynamy bitwę, jak tylko skończymy dostaniesz wynik 

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
10:10Panda pisze:Pary:
Rince i Kalafior
Proszę o oddanie wyników. Czekam na nie do godz 21:00.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole