Miałem do wyboru albo kupić coś przyzwoitego za względnie małe pieniądze (20kk golda) albo męczyć się przez nie wiadomo jak długo z wydropowanym crapem. A masochista ze mnie żaden.Fluffy pisze:kupiłem tylko Skorna, Maskę Andariel, pas z setu Nieśmiertelnego Króla i dwa ringi.
Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Re: Diablo III
Lest we forget:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja tam wolę się męczyć i dropić własnoręcznie - w końcu to jest istota tej gry. Bez tego gra traci sens...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Pogadamy jak będziesz miał przegrane ze 350 godzin.smiejagreg pisze:Ja tam wolę się męczyć i dropić własnoręcznie - w końcu to jest istota tej gry. Bez tego gra traci sens...
Dla mnie istotą tej gry jest intensywna rozgrywka (która się Blizzowi imo udała wyśmienicie), a nagrodą za nią jest loot, pozwalający na progres postaci. Niestety, sama mechanika dropu nie jest najlepsza i choć Blizzard stara się ją ulepszać, to nadal kuleje losowanie affixów, zarówno rodzajów jak i ich wartości.
Lest we forget:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Spoko, nie mówię, że mam rację, zobaczymy, jak to będzie. Na razie mam trochę frajdy i o to idzie...
Te strony to odwołanie do liczb z serialu Lost. Tak więc stron jest dokładnie sześć, i zawierają numery: 4, 8, 15, 16, 23, 42.smiejagreg pisze:Jedna rzecz - znajduję jakieś strony z książki, np. strona nr 23, strona nr 42 - nie bardzo wiem, do czego mają słuzyć . Byłbym wdzięczny za jakieś info.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie oglądałem serialu, więc nie wiem. Dzięki za info. Ale nie przydają się do niczego - rozumiemOkoń pisze:Te strony to odwołanie do liczb z serialu Lost. Tak więc stron jest dokładnie sześć, i zawierają numery: 4, 8, 15, 16, 23, 42.smiejagreg pisze:Jedna rzecz - znajduję jakieś strony z książki, np. strona nr 23, strona nr 42 - nie bardzo wiem, do czego mają słuzyć . Byłbym wdzięczny za jakieś info.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Cisnę w III akcie na inferno - dalej czystą postacią, bez wspomagaczy. Jest ciężko, dość często już ginę, może nie przy wszystkich żółtych/niebieskich stworkach, ale zdarza mi się przy niektórych i 2-3 razy paść na glebę... Ale nic to, cisnę dalej...
Pytanie - czy można w jakiś sposób cofnąć się do wcześniejszych aktów? W D2 była taka możliwość, nie wiem, jak tu jest?
Pytanie - czy można w jakiś sposób cofnąć się do wcześniejszych aktów? W D2 była taka możliwość, nie wiem, jak tu jest?
Hej, odkurzyłem Diablo po rocznej przerwie i wiecie co?! Można to już normalnie pograć! Monster level sprawia, że chce się zagrać wszystkimi postaciami, bo po ustawieniu na monster level 10 od samego początku, gra stawia wyzwania i w pierwszym akcie już kilka razy byłem bliski śmierci. Polecam
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Przeszedłem całość czysta postacią - a więc aż tak ciężko nie było. Teraz jeszcze raz cisnę na inferno - mam wrazenie, ze po ostatniej aktualizacji gra stała się... zbyt łatwa. Ąle może to tylko wrażenie...
EDIT: właśnie łapnąłem swój pierwszy Kalejdoskop Mary - jest frajda
EDIT: właśnie łapnąłem swój pierwszy Kalejdoskop Mary - jest frajda
Jak za łatwo, to zwiększ monster power.
Zresztą, prawdziwa gra zaczyna się na Hardcore Mode (tryb zawodowca) gdzie itemy są drogie, złota mało, a od elitek ucieka się gdzie pieprz rośnie.
pozdrawiam
Furion
Zresztą, prawdziwa gra zaczyna się na Hardcore Mode (tryb zawodowca) gdzie itemy są drogie, złota mało, a od elitek ucieka się gdzie pieprz rośnie.
pozdrawiam
Furion
Chyba że jest to serwer NA gdzie blizz zrobił największego faila w historii MMO i przez jakiegos buga ludzie zdupowali miliardy golda i ekonomia na serwerze kwiczy i leży
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, na krowim poziomie D2 były jakieś fanty przynajmniej. Wlazłem ci ja na infernie w secret level. Abstrahując już od jego wyglądu , czego było można się spodziewać, nie znalazłem tam kompletnie NIC. Coś tam znaleźliście? Może ja cos nie kumam?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Może dajcie jakieś info - co ciekawego tam można znaleźć...
- Infernal Puppet
- Masakrator
Spektrum toto się bodajże zwie. Mój brat to wydropił jakiś czas temu . Zabijasz przeciwników tęczą .jakiś unikatowy mieczyk z tego lvlu, który wymaga 30 lvl a może mieć 700 dps
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kuźwa, nie dość, że jakieś pedalskie koniki, to jeszcze nic za nie nie ma... Unhappy.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Dla twojej informacji - na stronce ich nie ma . A nawet jakby były, to nie pisze gdzie i jak z czego leci. To unikaty i nie ma ich na normalnej liście.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.