Tamaszu wszystkiego najleprzego

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Chłopczyku, patrz mnie licznik postów i zastanów się, czy mnie obchodzą te 2-3 posty dodatkowe, czy nie.ziomo pisze:To jakaś paranoja....prawda nie mam dzisiaj urodzin chciałem tylko zwrócić uwagę bo zakładacie tematy by sobie dobić te kilka postów a tak na prawde mam gdzieś że Tomasz ma dziś urodziny a kolega jankiel sie ożenił a Fanatyk coś tam....żal.pl
Idź się powieś, zrobisz coś pożytecznego.ziomo pisze:To jakaś paranoja....prawda nie mam dzisiaj urodzin chciałem tylko zwrócić uwagę bo zakładacie tematy by sobie dobić te kilka postów a tak na prawde mam gdzieś że Tomasz ma dziś urodziny a kolega jankiel sie ożenił a Fanatyk coś tam....żal.pl
Co tu dyskutować? Ustalić tożsamość i zadzwonić do szkoły że jest na wagarach. Chyba że ma lekcje na 10:30 na ten przykład.raf pisze:trwa dyskusja nad wyciągnięciem wobec ciebie konsekwencji
Do szkoły? A no tak, teraz już nie ma zerówek w przedszkolachKrzysiekW pisze:Co tu dyskutować? Ustalić tożsamość i zadzwonić do szkoły że jest na wagarach. Chyba że ma lekcje na 10:30 na ten przykład.