Kurde, trochę można by podpicować DP i jaszczura. Chociaż temu ostatniemu łuski byś zrobił w innym kolorze i trochę pocieniował cielsko - to jest taki ogrom, że imho warto. natomiast gostki na juggach luksik

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Próbowałem dłubać własnie z tymi łuskami ale nie wyrobiłbym sie w czasie. Pewnie jeszcze będę dłubać nad nim w przyszłości wiec zostawilem sobie pewne pole manewru. Trudno malowac tak duze i przepełnione detalami modele gdy ma sie ograniczenie czasowe.smiejagreg pisze:Wielkie dzięki za duże foty![]()
![]()
.
Kurde, trochę można by podpicować DP i jaszczura. Chociaż temu ostatniemu łuski byś zrobił w innym kolorze i trochę pocieniował cielsko - to jest taki ogrom, że imho warto. natomiast gostki na juggach luksik...
Tak no trzeba skonczyc co sie pozaczynałoFireant pisze:Haha, widzę, że dzisiaj dzień napływowy i wszyscy gorączkowo postują!
Świetna robota - Skullcrushery wyszły najlepiej zdecydowanie, bardzo podoba mi się ten koncept z pełni metalicznymi Juggerami, fajnie to wyszło i dobrze kontrastuje z czerwonymi jeźdźcami. Demoniszcze Chaosu też dużo ładniej wygląda na zbliżeniu niż w poprzednich fotkach, choć to pewnie dlatego, że nad nim posiedziałeś, hm? Tak czy owak efekt jest bardzo zadowalający i aż serce rośnie gdy się widzi takie postępy nad malowaniem armii.
Nie rozleniwił tutaj aero było tylko na DO i na screamersach.vocal pisze:Ale coś z tego jest skończone? Bo większość rzeczy wygląda jakby nie miała cieniowania i detali. Uważaj żeby Cię ten aerograf nie rozleniwił
Bejcy mówimy stanowcze nieKołata pisze:Dokładnie. Wszystko wygląda jak przygotowane do bejcowania.
Spoko, zmyliło mnie że tylko przy DO było napisane że są do wyciągnięcia;] Tak czy owak sporo roboty i postępów ilościowych. Jak się te DO maluje w porównaniu do tych 5ed?^Karpiu^ pisze:Spoko spoko na wszystko przyjedzie czas
Przeciez to miksy...vocal pisze:Jak się te DO maluje w porównaniu do tych 5ed?
swieta_barbara pisze:Przeciez to miksy...vocal pisze:Jak się te DO maluje w porównaniu do tych 5ed?
Eee to sa same 5Edycyjne wiec maluje sie tak samovocal pisze:Spoko, zmyliło mnie że tylko przy DO było napisane że są do wyciągnięcia;] Tak czy owak sporo roboty i postępów ilościowych. Jak się te DO maluje w porównaniu do tych 5ed?^Karpiu^ pisze:Spoko spoko na wszystko przyjedzie czas
eee Nopevocal pisze:Wydawało mi się że nowe też malowałeś? Podstawki mnie rzeczywiście zmyliły:D
Wyższy przynajmniej w porównaniu do tego co było wcześniej pacianesmiejagreg pisze:Czy poziom wyższy, to często ocenić, bo nie widać. Taka wataha chosenów budzi szacun
Bestigory miały takie być z założenia. Armijka bestii jaka robie z zalozenia ma byc oklorwa prawie jak z bookarudobrody79 pisze:pierwszy raz widzę tak kolorowe bestigory
wybrańcy zacni![]()
jak uzyskałeś taki efekt złotych dodatków ?