- Szef Wszystkich Szefów
Jeśli chcesz to zachować w tajemnicy to zmień awatar 

Ja też z WH zaczynałem jako dzieciak, zaraz pod koniec liceum. To chyba w sumie naturalny wiek na zainteresowanie się takim hobby (choć wcześniej było i Warzone i malowanie figurek do rpg...natomiast myślę, że bariera językowa teraz jest nieco niżej niż wtedy - 15 lat temu -nawet abstrahując od lamerstwa w postaci polskojęzycznych podręczników, to młodzież lepiej i wcześniej zna język)
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." 

-
- Wałkarz
He, he, ja podobnie jak Grolshek, i ciągle nie mam czasu - normalnie za stary jestem. Ale jak się córa zacznie na serio angielskiego uczyć, to też się nauczę i na angielskich bookach będę mógł grać:-)
Zgrzyt
Zgrzyt
Jestem pod koniec liceum, a Ty mi tutaj z dzieciakiemCyel pisze:Ja też z WH zaczynałem jako dzieciak, zaraz pod koniec liceum.

Ja zaczynałem w wieku 15/16 lat, czyli 3 lata temu. Nie było jakiś problemów. Wręcz starsi wyjadacze pielęgnują taki narybek, co by to hobby przetrwało

Ja zaczynałem 4 lata temu, 3 gimnazjum. Lat miałem ok.16.
Wtedy to byłem dzieciakiem, więc w sumie dojżałem z Warhammerem (i Frontem
)
Wtedy to byłem dzieciakiem, więc w sumie dojżałem z Warhammerem (i Frontem

Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
Cytat dla Ciebie od pana C.S.LewisaRasti pisze: Jestem pod koniec liceum, a Ty mi tutaj z dzieciakiem![]()

"When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up.”
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." 

dalej jestes nasza mala fikusna maskotka <3krusk pisze:Ja zaczynałem 4 lata temu, 3 gimnazjum. Lat miałem ok.16.
Wtedy to byłem dzieciakiem, więc w sumie dojżałem z Warhammerem (i Frontem)
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Ja zaczolem grac w WFB jak mailem 8 lat, wczesniej gralem w Warhammera RPG i czytalem ksiazki z WH, byla wtedy chyba koncowka 4 edycji. Pozniej na poczatku 6 edycji zrobilem sobie przerwe i wrocilem jakis ponad rok temu.
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton