ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORLE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
dokładnie, nie chcemy zmuszać ludzi do katorżniczej pracy pędzelkami...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
WTF, że niby mamy grać na stary book?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Obvious troll
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
zgodnie z tym co napisalen decyduje zgloszenie z rozpiska - takowe dostalem od 2 osob na razie - oni sa w 100% pewni;-)
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, o 09:15 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Wisła Kraków - Ruch Chorzów 24 maja, 18:00

Jeszcze dziś wysłam zgłoszenie.
Wisła Kraków.
@Thomas, Wojtuś
Wasz poziom wykrywania trollingu jest niesamowicie niski

Wasz poziom wykrywania trollingu jest niesamowicie niski

Jeśli potwierdzą się inne ploty o HE, to z radością oddam te rerrole na WL w zamian za zboostowanie całej reszty armiiGniewko pisze:Zupełnie jak ASF

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Laik doszło moje zgłoszenie + rozpa ?Luc pisze:@Laik - zarezerwuj mi miejsce, wieczorem wyślę zgłoszenie
Bo nie widzę siebie na liście

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2013, o 16:33 przez Luc, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
+1Crusader pisze:A jak wysłać rozpę, jak nie wiadomo jaki będzie draft?Laik pisze:zgodnie z tym co napisalen decyduje zgloszenie z rozpiska - takowe dostalem od 2 osob na razie - oni sa w 100% pewni;-)
PS. Dodatkowo jak nie wiadomo czy będzie gdzie spać...

no tak. do dwoch bocznych kolek mozesz jeszcze dostac kierowniceCrusader pisze:A jak wysłać rozpę, jak nie wiadomo jaki będzie draft?Laik pisze:zgodnie z tym co napisalen decyduje zgloszenie z rozpiska - takowe dostalem od 2 osob na razie - oni sa w 100% pewni;-)

Dlaczego wszyscy się na mnie uwzięli? ;( ;( ;(Gasior pisze:no tak. do dwoch bocznych kolek mozesz jeszcze dostac kierowniceCrusader pisze:A jak wysłać rozpę, jak nie wiadomo jaki będzie draft?Laik pisze:zgodnie z tym co napisalen decyduje zgloszenie z rozpiska - takowe dostalem od 2 osob na razie - oni sa w 100% pewni;-)
![]()
![]()
Pytam serio, bo jak mogę sie zgłosić bezpiecznie, jak nie wiem jaką rozpę wysłać

Rowniez chcialbym uzyskac odpowiedz na powyzsze pytanie...
I blagam, chlopaki, grajmy z nowymi hajami i na wszystkie mozliwe najnowsze zasady/uscislenia/drafty. Nawet jak wyjda tydzien przed turniejem...
I blagam, chlopaki, grajmy z nowymi hajami i na wszystkie mozliwe najnowsze zasady/uscislenia/drafty. Nawet jak wyjda tydzien przed turniejem...

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Rince +1, szczególnie że HE wychodzą 21 dni przed masterem.
Wisła Kraków.
Ogłoszenia parafialne:
1. Lista zaktualizowana - limit zwiększyliśmy do 120 osób, nie sądzę żeby był problem z jego osiągnięciem - w końcu to koniec świata
2. To co pisałem już powyżej (i wcześniej w temacie, dodałem to również do ogłoszenia) - gramy na najnowsze EURO
3. Wokrze - rozmawiałem z ludźmi z Gnomiconu - przekopali się przez pierwszą górkę zgłoszeń i teraz działają już raczej na bieżąco, jeżeli nie dostałeś odpowiedzi to wyślij maila ponownie albo najlepiej zadzwoń do Gnoma (+48 33 8213432)
4. Jest możliwość zamówienia menu wegetariańskiego - trzeba to zaznaczyć w zgłoszeniu
5. Jest możliwość tworzenia własnego pakietu (więcej w samym ogłoszeniu)
6. Wieczorem będzie koncert rockowy
Pozdrawiam
1. Lista zaktualizowana - limit zwiększyliśmy do 120 osób, nie sądzę żeby był problem z jego osiągnięciem - w końcu to koniec świata

2. To co pisałem już powyżej (i wcześniej w temacie, dodałem to również do ogłoszenia) - gramy na najnowsze EURO
3. Wokrze - rozmawiałem z ludźmi z Gnomiconu - przekopali się przez pierwszą górkę zgłoszeń i teraz działają już raczej na bieżąco, jeżeli nie dostałeś odpowiedzi to wyślij maila ponownie albo najlepiej zadzwoń do Gnoma (+48 33 8213432)
4. Jest możliwość zamówienia menu wegetariańskiego - trzeba to zaznaczyć w zgłoszeniu
5. Jest możliwość tworzenia własnego pakietu (więcej w samym ogłoszeniu)
6. Wieczorem będzie koncert rockowy
Pozdrawiam
Zgloszenie wyslane do gnoma. Do konca przyszlego tyg wysle rozpe