ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORLE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
dokładnie, nie chcemy zmuszać ludzi do katorżniczej pracy pędzelkami...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
WTF, że niby mamy grać na stary book?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Obvious troll
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
zgodnie z tym co napisalen decyduje zgloszenie z rozpiska - takowe dostalem od 2 osob na razie - oni sa w 100% pewni;-)
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, o 09:15 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Wisła Kraków - Ruch Chorzów 24 maja, 18:00
Jeszcze dziś wysłam zgłoszenie.
Wisła Kraków.
@Thomas, Wojtuś
Wasz poziom wykrywania trollingu jest niesamowicie niski
Wasz poziom wykrywania trollingu jest niesamowicie niski
Jeśli potwierdzą się inne ploty o HE, to z radością oddam te rerrole na WL w zamian za zboostowanie całej reszty armiiGniewko pisze:Zupełnie jak ASF
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Laik doszło moje zgłoszenie + rozpa ?Luc pisze:@Laik - zarezerwuj mi miejsce, wieczorem wyślę zgłoszenie
Bo nie widzę siebie na liście
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2013, o 16:33 przez Luc, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
+1Crusader pisze:A jak wysłać rozpę, jak nie wiadomo jaki będzie draft?Laik pisze:zgodnie z tym co napisalen decyduje zgloszenie z rozpiska - takowe dostalem od 2 osob na razie - oni sa w 100% pewni;-)
PS. Dodatkowo jak nie wiadomo czy będzie gdzie spać... (piję do tego, że Gnomicon od niedzieli odpowiada na moje zapytanie co do noclegów)
no tak. do dwoch bocznych kolek mozesz jeszcze dostac kierowniceCrusader pisze:A jak wysłać rozpę, jak nie wiadomo jaki będzie draft?Laik pisze:zgodnie z tym co napisalen decyduje zgloszenie z rozpiska - takowe dostalem od 2 osob na razie - oni sa w 100% pewni;-)
always Vampire
Dlaczego wszyscy się na mnie uwzięli? ;( ;( ;(Gasior pisze:no tak. do dwoch bocznych kolek mozesz jeszcze dostac kierowniceCrusader pisze:A jak wysłać rozpę, jak nie wiadomo jaki będzie draft?Laik pisze:zgodnie z tym co napisalen decyduje zgloszenie z rozpiska - takowe dostalem od 2 osob na razie - oni sa w 100% pewni;-)
Pytam serio, bo jak mogę sie zgłosić bezpiecznie, jak nie wiem jaką rozpę wysłać
Rowniez chcialbym uzyskac odpowiedz na powyzsze pytanie...
I blagam, chlopaki, grajmy z nowymi hajami i na wszystkie mozliwe najnowsze zasady/uscislenia/drafty. Nawet jak wyjda tydzien przed turniejem...
I blagam, chlopaki, grajmy z nowymi hajami i na wszystkie mozliwe najnowsze zasady/uscislenia/drafty. Nawet jak wyjda tydzien przed turniejem...
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Rince +1, szczególnie że HE wychodzą 21 dni przed masterem.
Wisła Kraków.
Ogłoszenia parafialne:
1. Lista zaktualizowana - limit zwiększyliśmy do 120 osób, nie sądzę żeby był problem z jego osiągnięciem - w końcu to koniec świata
2. To co pisałem już powyżej (i wcześniej w temacie, dodałem to również do ogłoszenia) - gramy na najnowsze EURO
3. Wokrze - rozmawiałem z ludźmi z Gnomiconu - przekopali się przez pierwszą górkę zgłoszeń i teraz działają już raczej na bieżąco, jeżeli nie dostałeś odpowiedzi to wyślij maila ponownie albo najlepiej zadzwoń do Gnoma (+48 33 8213432)
4. Jest możliwość zamówienia menu wegetariańskiego - trzeba to zaznaczyć w zgłoszeniu
5. Jest możliwość tworzenia własnego pakietu (więcej w samym ogłoszeniu)
6. Wieczorem będzie koncert rockowy
Pozdrawiam
1. Lista zaktualizowana - limit zwiększyliśmy do 120 osób, nie sądzę żeby był problem z jego osiągnięciem - w końcu to koniec świata
2. To co pisałem już powyżej (i wcześniej w temacie, dodałem to również do ogłoszenia) - gramy na najnowsze EURO
3. Wokrze - rozmawiałem z ludźmi z Gnomiconu - przekopali się przez pierwszą górkę zgłoszeń i teraz działają już raczej na bieżąco, jeżeli nie dostałeś odpowiedzi to wyślij maila ponownie albo najlepiej zadzwoń do Gnoma (+48 33 8213432)
4. Jest możliwość zamówienia menu wegetariańskiego - trzeba to zaznaczyć w zgłoszeniu
5. Jest możliwość tworzenia własnego pakietu (więcej w samym ogłoszeniu)
6. Wieczorem będzie koncert rockowy
Pozdrawiam
Zgloszenie wyslane do gnoma. Do konca przyszlego tyg wysle rozpe