Na ostatnim zdjęciu widać chyba nowych łuczników i coś jeszcze. Jak dla mnie wszystko (z wyjątkiem rydwanu-łodzi) jest fajne.
Szczur22 pisze:Z elfiego, zdobionego pasa startowego. Ale przez brak marszu, z jedynie movem 10 ciężko mu się będzie rozpędzić tak żeby się oderwać od ziemi. W takim razie potrzebna jest jakiegoś rodzaju wyrzutnia, niczym na lotniskowcach. I tutaj z pomocą przychodza gobliny i ich niezwykle udany projekt doom divera.gervaz pisze:właśnie wyobraziłem sobie, jak to startujeFuxiorr pisze:Hahaha latający rydwan ...
Do grona "śmiesznych armii" (orki i gobliny, ogry, skaveni) dołączyły helfy
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Szczur22 pisze:Z elfiego, zdobionego pasa startowego. Ale przez brak marszu, z jedynie movem 10 ciężko mu się będzie rozpędzić tak żeby się oderwać od ziemi. W takim razie potrzebna jest jakiegoś rodzaju wyrzutnia, niczym na lotniskowcach. I tutaj z pomocą przychodza gobliny i ich niezwykle udany projekt doom divera.gervaz pisze:właśnie wyobraziłem sobie, jak to startujeFuxiorr pisze:Hahaha latający rydwan ...
Do grona "śmiesznych armii" (orki i gobliny, ogry, skaveni) dołączyły helfy
cenowo wychodzi tak samo jak bys kupowal pudelka pojedynczo.Matis pisze:ta fajne.... Kalkomania 40zł... ponad 2.2k zł za 60-70 modeli?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Z rozmów z przedstawicielem GW wynika że i w tym roku ta atrakcja sezonowa nas nie minie.....misha pisze:pytam czy ktos cos slyszal w kwestii cen ogolnie (jako dystrybutor czy z plotek) a nie czy ktos "odczuwa" drożejące nowe wypusty, bo to raczej oczywiste, ze to hobby tanie nie jest i drozeje, ale roczne wyrownania cen byly w ostatnich latach norma