no nie kombinuj bless tylko sie sprezajbless pisze:bigpasiak pisze: a propo armii... bless chyba zapomniales o czym? kiedys zakladales cos takiego jak blog armijny a teraz cicho sza... do roboty i zdjecia dawaj!
Yyy.... nie mam weny... :/

Moderator: Gremlin
no nie kombinuj bless tylko sie sprezajbless pisze:bigpasiak pisze: a propo armii... bless chyba zapomniales o czym? kiedys zakladales cos takiego jak blog armijny a teraz cicho sza... do roboty i zdjecia dawaj!
Yyy.... nie mam weny... :/
Kołata pisze:To może bitewka z twoimi ulubionymi chłopakami do bicia Ci ją przywróci?
No tak, bo co mialbys tam innego robic w tej Walii... ;Pbigpasiak pisze: o nie kombinuj bless tylko sie sprezajja zaczalem malowac armie od podstaw siedzac tutaj... mam 2 unity lucznikow, wildow jednych, tancerzy i dzisiaj skonczylem w koncu drzewko a jutro... jutro ida na ogien driady
troche roboty bedzie bo jak zwykle kilka pomyslow mam
kombinuje armie mocno stylizowana na walke z VC wiec bedzie okazja do pojedynku
nie marudz tylko maluj...bless pisze:Kołata pisze:To może bitewka z twoimi ulubionymi chłopakami do bicia Ci ją przywróci?
Z Toba - zawsze !
Zgadamy sie na PM.
No tak, bo co mialbys tam innego robic w tej Walii... ;Pbigpasiak pisze: o nie kombinuj bless tylko sie sprezajja zaczalem malowac armie od podstaw siedzac tutaj... mam 2 unity lucznikow, wildow jednych, tancerzy i dzisiaj skonczylem w koncu drzewko a jutro... jutro ida na ogien driady
troche roboty bedzie bo jak zwykle kilka pomyslow mam
kombinuje armie mocno stylizowana na walke z VC wiec bedzie okazja do pojedynku
Wrzuć ich fotyNilgar pisze:Tego nie wożę, mam jeszcze cztery inne, z czego trzy nadają się do transportu. Te bardziej delikatne mam na większe bitwy u mnie, tereny też mam odjechane i nie do transportu, ale jak mówię większa bitwa raz na jakiś czas i nie muszę wozić...