Dziękuję Wam za uwagi.Shino i Kalesoner pisze:...
Jak napisałem wyżej, to propozycja.
Być może niepełna i pewnie do poprawy, pod kątem wszystkich członków grupy.
Myślę, że ostateczną formę nadaliby temu statutowi właśnie członkowie PKS.
Moderator: swieta_barbara
Dziękuję Wam za uwagi.Shino i Kalesoner pisze:...
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Przewidziałem.Dębek pisze:Jacku, potrzebny Ci był ten post? Nie przewidziałeś, że babracze, ruszą do natarcia, by pobabrać się w nim trochę.![]()
Ale na LL też babraczy nie brakuje. Taki prosty zapis też potrafią rozbabrać.Jankiel pisze:Przecież to wpisałemProsta sprawa. 9 chętnych, dwa proste podpunkty.
1. Czy jesteć za stwożeniem PKS
a) tak
b) nie
2. Wybierz 5 osób z...
Dla Ciebie jasne, ale nie wiem jak dla reszty kandydatów.Dębek pisze: Nie bardzo tez rozumiem po co te dywagacje co będzie jak LL zagłosuje na nie. Nie będzie PKSu - to chyba jasne.
Kalesoner pisze:Dla Ciebie jasne, ale nie wiem jak dla reszty kandydatów.Dębek pisze: Nie bardzo tez rozumiem po co te dywagacje co będzie jak LL zagłosuje na nie. Nie będzie PKSu - to chyba jasne.
Z resztą gdyby LL była potrzebna do tworzenia comp scroów nie powstałyby ograniczenia Kudłatego i Furiona czy Hardkorowy CS.
Negatywna decyzja LL nie powstrzyma graczy od budowania swoich własnych CSów. Nie powstrzyma tez kandydatów PKS od robienia swoich ograniczeń, najwyżej z przyzwoitości zmienią im nazwę. Dlatego to głosowanie będzie fikcją, nic nie zmienia i nic nie wnosi.
PiotrB pisze:Kalesoner pisze:Dla Ciebie jasne, ale nie wiem jak dla reszty kandydatów.Dębek pisze: Nie bardzo tez rozumiem po co te dywagacje co będzie jak LL zagłosuje na nie. Nie będzie PKSu - to chyba jasne.
Z resztą gdyby LL była potrzebna do tworzenia comp scroów nie powstałyby ograniczenia Kudłatego i Furiona czy Hardkorowy CS.
Negatywna decyzja LL nie powstrzyma graczy od budowania swoich własnych CSów. Nie powstrzyma tez kandydatów PKS od robienia swoich ograniczeń, najwyżej z przyzwoitości zmienią im nazwę. Dlatego to głosowanie będzie fikcją, nic nie zmienia i nic nie wnosi.
jak wiele turniejów odbyło się na CS Furiona? Bez wsparcia LL nie będzie PKS-u.Nie bardzo rozumiem dlaczego niektórzy torpedują ten pomysł. Za przeproszeniem ubędzie Was jak to przegłosujecie?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
To może Ci chłopaki odpowiedzą dokładnie, wiem, że na małe punkty na zachodzie są te turnieje dosyc często, teraz Wrocek, wczesniej Poznań.PiotrB pisze: jak wiele turniejów odbyło się na CS Furiona?
Kalesoner pisze:@Lohost ,ale mi nawet nie chodzi o to czy pomysł jest głupi czy nie. Chętniej oceniałbym go po efektach. Chodzi mi o to, że decyzja LL nie ejst w tej sytuacji dla nikogo wiążaca. Pozytywna nie zmusza orgów do robienia urniejów na PKS. Negatywna nie powstrzymuje kandydatów od robienia i propagowania swoich ograniczeń. Czyli w obu przypadkach jest to nieporozumienie.
Już prędzej powinien admin w tym temacie załozyć ankietę i kazdy użytkownik forum by sobie wybrał swój AR team.
Dębek pisze:Głosowaliscie nad wiekszymi pierdołami i autorytet jakos nie ucierpiał.
LL to organ decyzyjny, który reprezentuje graczy. Skoro szkoda wam czasu na głosowanie, to oddajcie miejsca na LL komus kto ma czas. Chętnych na udział w tym projekcie jest dużo, wiec czeć musi odpasc. Musi byc wydzielone forum i ograniczona liczba osób. Kto ma o tym decydować? Ja z Jankielem?