Mastery 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2013
Kraków 9-10/11 albo 16-17/11 - mamy tylko te dwa terminy do wyboru do wynajęcia sali.
Wisła Kraków.
Kiedy będzie turniej w Babicach? Za miesiąc jest już połowa czerwca a nadal nic nie wiadomo... Trzeba sobie jakoś weekendy zaplanować, więc fajnie jak by choćby data już była.
Mam nadzieję że będzie 3 tygodnie po Szczyrku (
)
a nie 22-23 (ślub brata ciotecznego)
Mam nadzieję że będzie 3 tygodnie po Szczyrku (

a nie 22-23 (ślub brata ciotecznego)

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Z tego co mi wiadomo to Śmiechu coś mówił że załatwia salę własnie na 22-23.
Nasz master będziemy planować na 20-21 Lipca, kwestia tylko czy uda się szkołę na ten termin załatwic.
Nasz master będziemy planować na 20-21 Lipca, kwestia tylko czy uda się szkołę na ten termin załatwic.
Od razu po wyborze i głosowaniu - kiedy wiadomo było że dostaniemy listopadowy termin mówiliśmy że nie będzie u nas Euro. Wydaje nam się że robienie w listopadzie Euro mija się kompletnie z celem. Prawdopodobnie będziemy próbować PKS - choć ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła... Mamy nadzieję że nikt w związku z tym nie poczuł się oszukany i jeśli ktoś tak uważa to serdecznie przepraszamy...
-
- Falubaz
Słowa klucze. Określacie się ze organizujecie turniej na euro (bo wtedy to najbardziej popularna opcja) po czym zmieniacie na inny format testowac najpopularniejszą w tym momencie opcje (najbardziej popularna w batllowej społeczności), w ciemno chcecie brać cs który nie został jeszcze nawet przetestowany. Keep onPiotrB pisze:Od razu po wyborze i głosowaniu

Suchy - Piotr napisał - nie wybraliśmy formatu póki co - dyskutujemy o tym na forum klubowym i zobaczymy. PKSu jeszcze nie ma a tu już że go wybraliśmy... Do mastera jest kupa czasu więc jeżeli będzie to PKS to na jego testy jest dużo czasu.
Owszem, zgłosiliśmy format Euro - oraz termin w czerwcu. Termin w czerwcu nie wchodzi w grę. A czy jest sens grać Euro w listopadzie po DMP? Imo nie.
Owszem, zgłosiliśmy format Euro - oraz termin w czerwcu. Termin w czerwcu nie wchodzi w grę. A czy jest sens grać Euro w listopadzie po DMP? Imo nie.
Wisła Kraków.
nie kumam w czym jest problem... chodzi o to żeby na mastera przyjechało jak najwięcej osób i żeby byli zadowoleni i tylko to mamy na celu. PKS na pewno będzie testowany i jest wiele czasu na to. Faktem stało się że zdecydowana większość środowisk go popiera. Jeśli nie będzie gotowy zrobimy rozeznanie jaki format "by się przyjął"... i taki zrobimy.Bretonnian pisze:Słowa klucze. Określacie się ze organizujecie turniej na euro (bo wtedy to najbardziej popularna opcja) po czym zmieniacie na inny format testowac najpopularniejszą w tym momencie opcje (najbardziej popularna w batllowej społeczności), w ciemno chcecie brać cs który nie został jeszcze nawet przetestowany. Keep onPiotrB pisze:Od razu po wyborze i głosowaniu![]()
-
- Falubaz
Oj tam oj tam. Re Piotrek -> ofc ze nie ma sensu, po prostu strasznie rzuciło mi się to w oczy. Ale chill zrobicie taki format jaki będziecie chcieli