Mastery 2013

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Re: Mastery 2013

Post autor: Sevi »

Kraków 9-10/11 albo 16-17/11 - mamy tylko te dwa terminy do wyboru do wynajęcia sali.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ja tak od siebie zapytam...
Po HUGO wrzuca się w ofercie masterowej format? Po to by go nie dotrzymać później?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Kiedy będzie turniej w Babicach? Za miesiąc jest już połowa czerwca a nadal nic nie wiadomo... Trzeba sobie jakoś weekendy zaplanować, więc fajnie jak by choćby data już była.

Mam nadzieję że będzie 3 tygodnie po Szczyrku ( [-o< )

a nie 22-23 (ślub brata ciotecznego) :evil:
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Z tego co mi wiadomo to Śmiechu coś mówił że załatwia salę własnie na 22-23.

Nasz master będziemy planować na 20-21 Lipca, kwestia tylko czy uda się szkołę na ten termin załatwic.
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Od razu po wyborze i głosowaniu - kiedy wiadomo było że dostaniemy listopadowy termin mówiliśmy że nie będzie u nas Euro. Wydaje nam się że robienie w listopadzie Euro mija się kompletnie z celem. Prawdopodobnie będziemy próbować PKS - choć ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła... Mamy nadzieję że nikt w związku z tym nie poczuł się oszukany i jeśli ktoś tak uważa to serdecznie przepraszamy...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

PiotrB pisze:Od razu po wyborze i głosowaniu
Słowa klucze. Określacie się ze organizujecie turniej na euro (bo wtedy to najbardziej popularna opcja) po czym zmieniacie na inny format testowac najpopularniejszą w tym momencie opcje (najbardziej popularna w batllowej społeczności), w ciemno chcecie brać cs który nie został jeszcze nawet przetestowany. Keep on :mrgreen: :wink:

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

zróbcie duże pkt circa 2800 i tyle:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Suchy - Piotr napisał - nie wybraliśmy formatu póki co - dyskutujemy o tym na forum klubowym i zobaczymy. PKSu jeszcze nie ma a tu już że go wybraliśmy... Do mastera jest kupa czasu więc jeżeli będzie to PKS to na jego testy jest dużo czasu.

Owszem, zgłosiliśmy format Euro - oraz termin w czerwcu. Termin w czerwcu nie wchodzi w grę. A czy jest sens grać Euro w listopadzie po DMP? Imo nie.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Sevi dajesz się trollować Suchemu #-o :wink:

Awatar użytkownika
Królik
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Królik »

Młody pisze:Z tego co mi wiadomo to Śmiechu coś mówił że załatwia salę własnie na 22-23.

.
Trzymam kciuki za 15ego z podobnych powodow co Karli.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Królik pisze:
Młody pisze:Z tego co mi wiadomo to Śmiechu coś mówił że załatwia salę własnie na 22-23.

.
Trzymam kciuki za 15ego z podobnych powodow co Karli.

mam to samo :/
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

3 sluby bratow ciotecznych w 1 weekend? a Ty jaka masz wymowke zeby nie grac w battla?:-P
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Panda
Chuck Norris

Post autor: Panda »

Laik pisze: a Ty jaka masz wymowke zeby nie grac w battla?:-P
Sesja :wink:
Obrazek
#helion# pisze:Panda - jesteś legendą :mrgreen:

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

slabe - w weekend w maju nie ma egzaminow.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Bretonnian pisze:
PiotrB pisze:Od razu po wyborze i głosowaniu
Słowa klucze. Określacie się ze organizujecie turniej na euro (bo wtedy to najbardziej popularna opcja) po czym zmieniacie na inny format testowac najpopularniejszą w tym momencie opcje (najbardziej popularna w batllowej społeczności), w ciemno chcecie brać cs który nie został jeszcze nawet przetestowany. Keep on :mrgreen: :wink:
nie kumam w czym jest problem... chodzi o to żeby na mastera przyjechało jak najwięcej osób i żeby byli zadowoleni i tylko to mamy na celu. PKS na pewno będzie testowany i jest wiele czasu na to. Faktem stało się że zdecydowana większość środowisk go popiera. Jeśli nie będzie gotowy zrobimy rozeznanie jaki format "by się przyjął"... i taki zrobimy.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Suchy ostatnio postawił sobie za cel przebicie Elthariona w ględzeniu o tym samym w każdym możliwym temacie. I depcze Bartusiowi po piętach.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Oj tam oj tam. Re Piotrek -> ofc ze nie ma sensu, po prostu strasznie rzuciło mi się to w oczy. Ale chill zrobicie taki format jaki będziecie chcieli :wink:

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Dajmy decydować organizatorom.
Koniec końców to oni ponoszą ryzyko, również finansowe.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Też mi się wydaje że EURO w listopadzie to słaby pomysł - patrząc na skład PKSu - powinno być dobrze.

ODPOWIEDZ