Black Ork Muzyk [WIP] - nowe fotki

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
SebekFF
Wałkarz

Post autor: SebekFF »

Hehe ... no tak.. w sumie to sklejalem przez dlugi okres modele , jakies samoloty, samochody, i żołnierzy tez ...
najlepsza skala to 1:35 .. bardzo dobrze sie maluje...

Oj bede musial pocwiczyc ... :) powrócić do formy ( ktora niebyla wcale najlepsza ... )

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

SebekFF pisze:Hehe ... no tak.. w sumie to sklejalem przez dlugi okres modele , jakies samoloty, samochody, i żołnierzy tez ...
najlepsza skala to 1:35 .. bardzo dobrze sie maluje...
Oj bede musial pocwiczyc ... :) powrócić do formy ( ktora niebyla wcale najlepsza ... )
Znam ten ból - sam się przesiadłem z pancerki 1:35 i ciężko jest, zupełnie inne techniki, inaczej farby "pracują", doświadczenie latami zbierane na wiele się nie przydaje.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
SebekFF
Wałkarz

Post autor: SebekFF »

Tiger Brown pisze: Znam ten ból - sam się przesiadłem z pancerki 1:35 i ciężko jest, zupełnie inne techniki, inaczej farby "pracują", doświadczenie latami zbierane na wiele się nie przydaje.
Dokldanie ... :roll:

Awatar użytkownika
fingolfin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: fingolfin »

Nie od razu Krakow zbudowano, najwaniejsze aby cay czas podnosic sowje umiejetnosci jak na stól nie jest zle,no i moze wiecej rozjasnien na skórze by sie przydalo.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

O malowaniu wszystko już zostało powiedziane więc ja powiem coś o fotkach, a mianowicie, Photoshop POWER!!! 8)

Pobaw sie zdjęciami zanim je wystawisz, takie rzeczy jak jasność, kontrast i poziomy się przydają tylko nie baw sie balansem kolorów bo wyjdą inne kolorki niż w realu. A i taka jakby lupa czarna, użyj tego to rozjaśnisz zaciemnione miejsca, no i tło ładne wkleić i będzie znacznie lepiej figs się prezentował.

Pozdro all

ODPOWIEDZ