VI Liga Rivendell, czysta 8ed. Warszawa, 10.06.13 r.
Re: VI Liga Rivendell, czysta 8ed. Warszawa, 10.06.13 r.
kurcze szkoda, że się Azhag nie mieści sam byl go wziął
ale jest jeszcze opcja z Wurzhagiem, 4+ Ward jest ciekawy
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Poczekaj z nim do VII edycji ligi, w planach jest 2200, więc powinien się zmieścić, ale to dopiero jak ta wypali i ludziom się spodoba.misha pisze:kurcze szkoda, że się Azhag nie mieści sam byl go wziął
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Już raz grałem z lajonem na 10 terenów i ostatni scenariusz wieża strażnicza no i muszę powiedzieć że było całkiem spoko.
Grałem rozpiską na rat ograch i się sprawdziły ale ja nie o tym chodzi o to że to całkiem ciekawy pomysł i TRZEBA TO PRZETESTOWAĆ. Proszę o dopisanie moich szczurasów
Grałem rozpiską na rat ograch i się sprawdziły ale ja nie o tym chodzi o to że to całkiem ciekawy pomysł i TRZEBA TO PRZETESTOWAĆ. Proszę o dopisanie moich szczurasów
Potwierdzam, grało się fajnie
zrobiliśmy tylko 1 błąd przy rozstawieniu terenów, co kosztowało mnie sporo nerwów i większą cześć armii bo szczury z frenzy, hatem, stubbornem i immune to psychology to nie jest to co lubię najbardziej (takie coś da się wykręcić stawiając obok siebie krasnoludzki browar i wieżę krwi oraz będąc armią zniszczenia)
Jedyne zastrzeżenie mam odnośnie bazy terenowej a mianowicie jak mielibyśmy grać na 2 stoły to może być problem z dostępnością terenów - więc może prośba do graczy (jak macie niepotrzebne domki, murki to możecie przynosić na bitwy )
zrobiliśmy tylko 1 błąd przy rozstawieniu terenów, co kosztowało mnie sporo nerwów i większą cześć armii bo szczury z frenzy, hatem, stubbornem i immune to psychology to nie jest to co lubię najbardziej (takie coś da się wykręcić stawiając obok siebie krasnoludzki browar i wieżę krwi oraz będąc armią zniszczenia)
Jedyne zastrzeżenie mam odnośnie bazy terenowej a mianowicie jak mielibyśmy grać na 2 stoły to może być problem z dostępnością terenów - więc może prośba do graczy (jak macie niepotrzebne domki, murki to możecie przynosić na bitwy )
- Offspringman
- Kretozord
moze się zdecyduję.
będa jakieś bonusiki punktowe dla bestyjek? na czyste 2k sobie nie poszaleją.
To nie ma być sprawiedliwa gra. To czyste zasady WFB. Więc odpowiadając: nie nie ma bonusów dla żadnej armii.Offspringman pisze:moze się zdecyduję.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
-
- Chuck Norris
oj tam oj tamOffspringman pisze:moze się zdecyduję.
możesz mieć spam rydwanów, zasadzek, fajnych bohaterów. Losowe scenariusze, więcej zyskasz niż grając z pseudobonusami w battleline
Nareszcie Orki będą miały szansę pokazać, że są najstraszliwszą i najbardziej krwiożerczą armią w WFB!
AAAAGHRRRRRRRRRRRR!!!
Powiem jedynie, że pogłoski wśród plemion głoszą, że pod Żelazną Skałą dało się słyszeć potworne "WHAAAAAAAA"
....Whaaaaaa które ostatni raz słyszano w cieniu Czerwonej Góry podczas bitwy pod Krwawym Szczytem....
Zielona brać głosi o powrocie legendy a wręcz półboga zwróconego z zaświatów przez Gorka i Morka w czasie upadku potęgi zielonoskórych by przywrócić im siłę i chwałę.... bezlitosny GORBAD ŻELAZNOSZPONY znów wzniesie w górę Morglor Masakrator i zerwie do walki najpotężniejsze watahy Bourder Princes!!!
AAAAGHRRRRRRRRRRRR!!!
Powiem jedynie, że pogłoski wśród plemion głoszą, że pod Żelazną Skałą dało się słyszeć potworne "WHAAAAAAAA"
....Whaaaaaa które ostatni raz słyszano w cieniu Czerwonej Góry podczas bitwy pod Krwawym Szczytem....
Zielona brać głosi o powrocie legendy a wręcz półboga zwróconego z zaświatów przez Gorka i Morka w czasie upadku potęgi zielonoskórych by przywrócić im siłę i chwałę.... bezlitosny GORBAD ŻELAZNOSZPONY znów wzniesie w górę Morglor Masakrator i zerwie do walki najpotężniejsze watahy Bourder Princes!!!
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, o 21:02 przez Kegriz, łącznie zmieniany 2 razy.
Rafał
celem tej ligi jest pokazanie coponiektórym, że "bez ograniczeń" jest złe
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
@ Morog. Mylisz się, celem tej ligi jest pokazanie, że bez EURO da się grać, a ograniczenia oraz dodatkowe punkty itd. są zbędne. Co z tego wyjdzie zobaczymy.Morog pisze:celem tej ligi jest pokazanie co poniektórym, że "bez ograniczeń" jest złe
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Jasne... Ograniczenia magi jak w Euro, dodatkowe punkty zapomniałem o czymś???????? Przecież to Euro pod przykrywką!!!!Grolshek pisze:No pewnie że się da. Przykładem 1800 GroszkoSolider pisze:
...bez EURO da się grać...
@Offspringman, tak zgłoszenie doszło, sorki za brak odzewu, ale jeszcze go nie sprawdziłem. Pewnie jest ok i to tylko formalność.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Equos, dopisany.
W pierwszym poście pogrubiłem datę do kiedy wysyłamy zgłoszenia, tak, aby była bardziej widoczna.
W pierwszym poście pogrubiłem datę do kiedy wysyłamy zgłoszenia, tak, aby była bardziej widoczna.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
- Offspringman
- Kretozord
proszę dopisac challenge Offspringman - AlMalik
No problem.Anbu pisze:Poproszę o dopisanie Berbecia. Z tego co z nim rozmawiałem to będzie grał na 100%, ale może zapomnieć się zgłosić
Możesz przekazać swojemu klientowi, że został dopisany.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious