Witam.
Przedstawiam wam moje jedne z pierwszych prac a właściwie kolejnych, po dłuższej przerwie natchnęło mnie na malowanie więc z nudów postanowiłem znowu coś pomalować.
Niestety podstawek nie znalazłem ani nie dostałem do figurek więc narazie do oceny to musi wystarczyć. Malowałem według jakiegoś tam poradnika z YT. I myślę żeby w takiej kolorystyce nie pomalować większość figurek.
Chaos Warriors By IChigo :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Chaos Warriors By IChigo :)
Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, o 12:24 przez Ichigo, łącznie zmieniany 1 raz.
w bardzo prosty sposób uzyskałeś bardzo fajny efekt! ... a na dokładkę jak skończysz malować armie w ten sposób to już będziesz miał pewną rękę
Mnie się podoba - zrób jakieś fajne podstawki - to bardzo dużo daje
Mnie się podoba - zrób jakieś fajne podstawki - to bardzo dużo daje
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Na pierwszy rzut oka - bomba! Na drugi (lub na bliższych fotkach) wychodzą drobne niedoskonałości, ale mimo tego dalej świetnie. Bardzo fajny efekt.
Dzięki za pozytywne opinie.
Niedociągnięcia tak wiem są miałem je poprawić ale już mówię wstawię takie jakie są. Szczególnie te niebieskie przejścia które koślawo wchodzą na czarny. Co do płynności warstw a się dziwie że momentami wyszło tak grubo jak by farba była nie rozwodniona.
Do poprawy jest głownie czerwony na tarczy. Jeszcze jedna warstwa by się przydała. bo wygląda to trochę nijako
Niedociągnięcia tak wiem są miałem je poprawić ale już mówię wstawię takie jakie są. Szczególnie te niebieskie przejścia które koślawo wchodzą na czarny. Co do płynności warstw a się dziwie że momentami wyszło tak grubo jak by farba była nie rozwodniona.
Do poprawy jest głownie czerwony na tarczy. Jeszcze jedna warstwa by się przydała. bo wygląda to trochę nijako
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na początek nie jest źle. Warstwa czerwonego - owszem, ale nie na całą czerwoną powierzchnię. Weź jaśniejszą czerwień i porób rozjaśnienia na emblematach...