PKS - komentarze
Moderator: swieta_barbara
Re: PKS - komentarze
dlaczego muszą? skoro muszą to jest to vlos, a nie o to chodzi. Chłopaki z PKS sądzę że nie piszą tego z czapy tylko że sobie to przemyśleli (co jest założeniem istnienia tej grupy).
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Argumentów na razie nie wyłożyli dlaczego tak.
swieta_barbara pisze:Komu podoba sie pomysl na PLOS?
Mi bardzo!
Czy gra jest warta świeczki? Wiele to w stosunku do slosa nie zmienia.![]()
![]()
![]()
Znakomity zart milordzie :]
Żart? Przecież ten Plos sie faktycznie niewiele różni od slosa. Tylko tyle, że największe jednostki coś zasłaniają. A tak to nadal widać wszystko nad wszystkim, a tereny zasłaniają jak w slosie.
Imo już lepiej zostawić slosa niż tworzyć kolejny 'x'los, który niewiele wnosi.
Ogólnie +1 Dydu
Jeśli przejdzie opcja ze spec scenariuszem, gdzie strefy są po przekątnej, to czy mapki z ETC podołają takiej grze?
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
@Dydu
To masz VLOS.
@Marks
Dostosujesz mapki do scenariuszy, a nie na odwrót.
To masz VLOS.
@Marks
Dostosujesz mapki do scenariuszy, a nie na odwrót.
gorka na VLOS miala wysokosc 2 ; p a domków i obelisków do sensownego chowania sie bylo niewiele. Smoczy dramat - a mimo wszystko fajnie by było dać szanse i rozpiskom bez lorda maga ; )Lidder pisze:@Dydu
To masz VLOS.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
I graliśmy na górki o dwóch poziomach, ergo wszystko się za tym chowało.-Qc- pisze:gorka na VLOS miala wysokosc 2 ; p a domków i obelisków do sensownego chowania sie bylo niewiele.Lidder pisze:@Dydu
To masz VLOS.
Lidder pisze:I graliśmy na górki o dwóch poziomach, ergo wszystko się za tym chowało.-Qc- pisze:gorka na VLOS miala wysokosc 2 ; p a domków i obelisków do sensownego chowania sie bylo niewiele.Lidder pisze:@Dydu
To masz VLOS.
To chyba gralismy w inna gre - smok normalnie byl widoczny za gorka bo bylo w poziomach 3vs2. Domki mialy 2 poziomy i przez to wysokosc = 3 przez to
No ale szczegóły, imo zestaw dajacy sporo los blokerów na stole i rownoczesnie mozliwosc chowania sie oddzialow za oddzialami w pewnych zestawach brzmi ok
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Miałem mieszane uczucia co do PKS'u, ale łudziłem się, że wyeliminuje on to, co uważałem za największą głupotę Euro - czyli SLOS. Łudziłem się, to dobre określenie 

Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Apeluję o argumentowanie swoich tez na forum PKS! Rozumiem, że nie wszystkie kwestie dlaczego-tak wymagają wyjaśnień. Pisząc jednak "to jest dobre/złe rozwiązanie" warto dodać choć pół zdania dlaczego?
po co? ^^Lidder pisze:Apeluję o argumentowanie swoich tez na forum PKS! Rozumiem, że nie wszystkie kwestie dlaczego-tak wymagają wyjaśnień. Pisząc jednak "to jest dobre/złe rozwiązanie" warto dodać choć pół zdania dlaczego?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
LolLidder pisze:Apeluję o argumentowanie swoich tez na forum PKS! Rozumiem, że nie wszystkie kwestie dlaczego-tak wymagają wyjaśnień. Pisząc jednak "to jest dobre/złe rozwiązanie" warto dodać choć pół zdania dlaczego?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Mój Klub. Taki piękny 

- swieta_barbara
- habydysz
Lidder pisze:Mój Klub. Taki piękny

W kazdym razie podpisuje sie pod propozycja Liddera.
no chyba glownei dlatego wszyscy sa wk*rwieni na ar.com bo tam tylko bylo, tniemy to i to tak i tak. Bez argumentacji. Wiec jak PKS ma robic tak samo, to jaki w tym sens ?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Tak zerknąłem na "Scenariusze" i wydaje mi się, że BnG będzie lepsze jako 3cia bitwa. Często bitwa jest szybka, więc można wcześniej wrócić na chatę(lokal) lub pójść do knajpy(master).
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.