Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Diablo III
No właśnie też to zauważyłem. Ale grunt, że jednak można coś tam wydropić. Już myślałem, że całkiem nic ...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sorki za post po poście. Szukam kluczy u kluczników, jako że wypadł mi klucz nienawiści. Łażę na Pola Niedoli (poziom infernalny) i jakoś nic z klucznika nie wypada - byłem u niego już ze 100 razy... Jak szybko uzyskiwaliscie swoje klucze?
Zależy na jakim grasz MP (Monster Power). Przede wszystkim, zanim ruszysz na klucznika musisz mieć nabitego nephalema na lvl 5, żeby wypadł klucz a dodatkowo każdy poziom MP zwiększa szansę znalezienia klucza o 10% do gwarantowanych 100% na MP 10. Na MP 0 masz 5% szanssmiejagreg pisze:Sorki za post po poście. Szukam kluczy u kluczników, jako że wypadł mi klucz nienawiści. Łażę na Pola Niedoli (poziom infernalny) i jakoś nic z klucznika nie wypada - byłem u niego już ze 100 razy... Jak szybko uzyskiwaliscie swoje klucze?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Thx za info
no ja grałem jak wyszło i dziś sobie zainastalowałem mam 32 lvl barbary, ale i tak 2 jest pro grą Tylko teraz nie ma sensu grać na multi bo to jedno wielkie cziterstwo
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Diablo po roku. Ciągle tak samo bawi, a nawet lepiej. Chociaż PvP nadal pozostawia wiele do życzenia.
Lest we forget:
mnie znudziło po przejściu normala, ale wróciłem do gry mam 60 lvl barbary i własnie zaczynam się ubierać
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Diablo po jakimś czasie: nie stracił wiele z uroku nowej gry, możliwość dopasowania levelu imho bardzo dobrze wpływa na przyjemność grania. Dom aukcyjny - jak się z niego korzysta rozsądnie, też jest ok. Dla mnie najfajniejszy h'n'slash i będę jeszcze nie raz do niego wracał.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Ja ostatnio trochę wróciłem, żeby popykać na MP 7 - 8 z godzinę. Wrócę do intensywniejszego grania, podobnie jak większość graczy, jak wprowadzą w końcu Loot 2.0 i przyzwoite PvP.smiejagreg pisze:Diablo po jakimś czasie: nie stracił wiele z uroku nowej gry, możliwość dopasowania levelu imho bardzo dobrze wpływa na przyjemność grania. Dom aukcyjny - jak się z niego korzysta rozsądnie, też jest ok. Dla mnie najfajniejszy h'n'slash i będę jeszcze nie raz do niego wracał.
Lest we forget:
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Lest we forget:
też to dziś widziałem jak wyjdzie zagram a tak na razie nie odpalam
nowa postać śmieszna taki magiczny paladyn
nowa postać śmieszna taki magiczny paladyn
to jest zapowiedź to pewnie na next rok będzie znając blizza, ale nie powiem bardzo mnie zaciekawił nowy boss
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Zgodnie z informacjami z oficjalnej strony dodatku (http://eu.battle.net/d3/pl/reaper-of-souls/) to ma to wyjść w 2014 r.
Lest we forget: