Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Diablo III

Post autor: smiejagreg »

No właśnie też to zauważyłem. Ale grunt, że jednak można coś tam wydropić. Już myślałem, że całkiem nic :wink: ...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Sorki za post po poście. Szukam kluczy u kluczników, jako że wypadł mi klucz nienawiści. Łażę na Pola Niedoli (poziom infernalny) i jakoś nic z klucznika nie wypada - byłem u niego już ze 100 razy... Jak szybko uzyskiwaliscie swoje klucze?

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

smiejagreg pisze:Sorki za post po poście. Szukam kluczy u kluczników, jako że wypadł mi klucz nienawiści. Łażę na Pola Niedoli (poziom infernalny) i jakoś nic z klucznika nie wypada - byłem u niego już ze 100 razy... Jak szybko uzyskiwaliscie swoje klucze?
Zależy na jakim grasz MP (Monster Power). Przede wszystkim, zanim ruszysz na klucznika musisz mieć nabitego nephalema na lvl 5, żeby wypadł klucz a dodatkowo każdy poziom MP zwiększa szansę znalezienia klucza o 10% do gwarantowanych 100% na MP 10. Na MP 0 masz 5% szans :)

Morok

Post autor: Morok »

Gracie wogle w Diablo 3?

Awatar użytkownika
Dalv
Mudżahedin

Post autor: Dalv »

Ja teraz poluję na allegro, grałem tylko w betę, potem zabrakło kluczy i jakoś dałem sobie spokój. Teraz postanowiłem dać mu szansę mimo narzekań ze wszystkich stron :wink:

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Ja po pół roku wróciłem do D3 i gram czarodziejką.
Naprawdę fajna gra.
Ale i tak Diablo pierwsze rlz :)
Obrazek

Morok

no ja grałem jak wyszło i dziś sobie zainastalowałem mam 32 lvl barbary, ale i tak 2 jest pro grą Tylko teraz nie ma sensu grać na multi bo to jedno wielkie cziterstwo

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Diablo po roku. Ciągle tak samo bawi, a nawet lepiej. Chociaż PvP nadal pozostawia wiele do życzenia.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
MadMax
Wodzirej

Post autor: MadMax »

Całe szczęście że nie sprzedałem PS3. Będę mógł wreszcie pograć w D3 bo mój laptop nie "podoła".
"War. War never changes".

TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!

Ekspresowa Realizacja !!!

Morok

mnie znudziło po przejściu normala, ale wróciłem do gry mam 60 lvl barbary i własnie zaczynam się ubierać :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Diablo po jakimś czasie: nie stracił wiele z uroku nowej gry, możliwość dopasowania levelu imho bardzo dobrze wpływa na przyjemność grania. Dom aukcyjny - jak się z niego korzysta rozsądnie, też jest ok. Dla mnie najfajniejszy h'n'slash i będę jeszcze nie raz do niego wracał.

Awatar użytkownika
MadMax
Wodzirej

Post autor: MadMax »

Będzie ktoś grał w D3 na konsolach X360/PS3? Szukam chętnych ludzi do coopa.
"War. War never changes".

TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!

Ekspresowa Realizacja !!!

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

smiejagreg pisze:Diablo po jakimś czasie: nie stracił wiele z uroku nowej gry, możliwość dopasowania levelu imho bardzo dobrze wpływa na przyjemność grania. Dom aukcyjny - jak się z niego korzysta rozsądnie, też jest ok. Dla mnie najfajniejszy h'n'slash i będę jeszcze nie raz do niego wracał.
Ja ostatnio trochę wróciłem, żeby popykać na MP 7 - 8 z godzinę. Wrócę do intensywniejszego grania, podobnie jak większość graczy, jak wprowadzą w końcu Loot 2.0 i przyzwoite PvP.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Asgard
Mudżahedin

Post autor: Asgard »

pyka ktoś jeszcze mp 6-8 ?

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Lest we forget:
Obrazek

Morok

też to dziś widziałem jak wyjdzie zagram a tak na razie nie odpalam

nowa postać śmieszna taki magiczny paladyn

Awatar użytkownika
Asgard
Mudżahedin

Post autor: Asgard »

nie sadzilem ze tak szybko bedzie ;)

Morok

to jest zapowiedź to pewnie na next rok będzie znając blizza, ale nie powiem bardzo mnie zaciekawił nowy boss :)

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Zgodnie z informacjami z oficjalnej strony dodatku (http://eu.battle.net/d3/pl/reaper-of-souls/) to ma to wyjść w 2014 r.
Lest we forget:
Obrazek

ODPOWIEDZ