Modele
Moderator: JarekK
Re: Modele
Głowa była jedna...
Chimajrę niepokonaną,
która swój ród wywodziła od bogów, a nie od ludzi.
Z przodu lwem była, od tyłu wężem, a kozą pośrodku,
strasznie zionącą potężnym, płomiennym ogniem zagłady.
(Iliada 6,180-182)
Chimajrę niepokonaną,
która swój ród wywodziła od bogów, a nie od ludzi.
Z przodu lwem była, od tyłu wężem, a kozą pośrodku,
strasznie zionącą potężnym, płomiennym ogniem zagłady.
(Iliada 6,180-182)
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Co sądzicie o tym jako Deamon Price Slanesha?
http://white-tree.pl/?wpsc-product=leog ... redemption
http://white-tree.pl/?wpsc-product=leog ... redemption
chyba znalazłem
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
protestuje Slaneshowy Książe równie dobrze może być otyłym grubasem wpierniczającym coś, odzianym w najlepsze jedwabie dekadentem itp Slaanesh to bóg chaosu od przyjemności a nie tylko od sexu.
Może coś w stylu paymastera. Widziałem konwersje zrobiona tak że koleś ubrany jest w jakieś szlacheckie ubranie,stoi na kupce złota wyglądało całkiem nie źle tylko nie był pomalowany.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
IMO świetnie by pasował ten ogrzy król- na kupie złota, obleśnie otyły, dorobić mu nieco detali, jakieś skórzane paski, kolczyki
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Tłuściusz ma za dużą podstawkę chyba
Nie wiem co to jest Tłuściusz ale Greasus Goldtooth dobrze się nadaje na 50x50, wystarczy go pozbawić tej skrzyni z tyłu i gnoblarów z przodu...
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Mówimy Szczur o tym samym modelu,W Polskiej Księdze Armii nazywa się Tłuściusz Złoty ząb.
http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... .jpg/?sa=0
Moja chimka, mogę lepsze foto zrobić jak chcecie. Ładna, agresywna, duża, tania i da się spakować, same plusy
Moja chimka, mogę lepsze foto zrobić jak chcecie. Ładna, agresywna, duża, tania i da się spakować, same plusy
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
niecałe 60 zł z przesyłką z UK.
Trzeba szukać na ebayu lub w brytyjskich sklepach
Trzeba szukać na ebayu lub w brytyjskich sklepach
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Pod jaką nazwą bądź grą można szukać tego modelu?
- rudobrody79
- Falubaz
ciekawe czy skrzydła od krypto ghouli będą pasować do niej ?