Z danym markiem lub/i z demoniczna niestabilnością.melfist pisze:Jest errata nawet... odpowiedz to all ''you roll for all enemy units''
Chyba nie rzuca się za np HE itp.... ?
Moderator: KrzysiekW
Z danym markiem lub/i z demoniczna niestabilnością.melfist pisze:Jest errata nawet... odpowiedz to all ''you roll for all enemy units''
Remx pisze:Z danym markiem lub/i z demoniczna niestabilnością.melfist pisze:Jest errata nawet... odpowiedz to all ''you roll for all enemy units''
O kurdeeee, Remx, robisz to źle.Remx pisze:Z danym markiem lub/i z demoniczna niestabilnością.melfist pisze:Jest errata nawet... odpowiedz to all ''you roll for all enemy units''
dla mnie pytaniem jest skąd się wzięła ta dyskusja, nie widzę żadnych wątpliwości już w bookuKrzysiekW pisze:
Działa na wszystkie jednostki wroga oraz nasze z danym markiem.
Gdzie tu overpower jak mi co bitwę coś ginie przez te cholerstwo bardziej dla przeciwnika jest to na rękę niż dla mnie :/KrzysiekW pisze: bo jakże to, taki overpower dla demonów!
Mam podobnie (gniew Tzeentcha ze scatterem d6 jest dość bolesny dla mono Nurgla...). Choć jest to dość stresujące dla przeciwnika jak siądzie coś soczystego.Remx pisze:Gdzie tu overpower jak mi co bitwę coś ginie przez te cholerstwo bardziej dla przeciwnika jest to na rękę niż dla mnie :/KrzysiekW pisze: bo jakże to, taki overpower dla demonów!
A co ja mam powiedziec jak nurgle masakruje moją dyskotekę Tzeentch zadaje tylko jedną ranę na model.KrzysiekW pisze:Mam podobnie (gniew Tzeentcha ze scatterem d6 jest dość bolesny dla mono Nurgla...). Choć jest to dość stresujące dla przeciwnika jak siądzie coś soczystego.
Za to na "7" zyskała określenie "gniew Malala".
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
No bo Demony są tak mocno gięte że trzeba było im statsy po obniżać oraz dać coś aby sami siebie ubili aby przeciwnikowi było łatwiej :p lolKhuman pisze:wiec szczerze jak na razie te wiatry więcej nabroiły niż pożytku przyniosły