Play Mini Of The Month XLIV - Wyniki!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Play Mini Of The Month XLIV - Wyniki!
Pora na wyniki...
A więc, nie dość, że tylko 2 prace to i do tego mamy remis! po 16 głosów
1 miejsce - Legion i rycerz oraz Nokimam i plugawy hero - po 16 głosów!
Zacięty pojedynek, nie powiem. Poziom prac był zbliżony Gratuluje wygranym, widzicie? Nikt u mnie nie przegrywa
A więc, nie dość, że tylko 2 prace to i do tego mamy remis! po 16 głosów
1 miejsce - Legion i rycerz oraz Nokimam i plugawy hero - po 16 głosów!
Zacięty pojedynek, nie powiem. Poziom prac był zbliżony Gratuluje wygranym, widzicie? Nikt u mnie nie przegrywa
Czyli jaki :X Battlowcy są strasznie rozpieszczeni. Marudzą tylko i wybrzydzają. Jak widziałem PMotM na forum Warmaszyny, to tam się nie cackają i tematami jest np: kolor czerwony. Albo co w stylu: rogi. I ludzie malują, nie wybrzydzają
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Kolor czerwony chyba każdy ogarnie
Bawienie sie z kolorkami to juz chyba przesada . No bo jak ktos ma armie np. bialo niebieska to nie pomaluje nagle cos na czerwono niebiesko
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Hymm a może taki temat : dowolna jednostka 5-10 modeli itp ? Bez kombinowania ? Może to pomoże lub temat bohater i każdy zgłasza bohatera
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
+1dzikki pisze:Wydaje mi się, że zamiast proponowanie jednego typu modelu można strzelić jakiś ogólny tak jak podane przykładowe rogi, skrzydła, młot, runy, biel czy coś w tym guście.
Chciałem to samo właśnie napisać. A może po prostu zwykłe, słowne motywy? Nie zmuszałoby to oczywiście do malowania konkretnych modeli ale raczej od inwencji malarza
Przykłady teoretyczne
Magia : krasnale (motywy z runami), imperium (działo hysh), wampiry (nekromanta), Skaven (spaczenie w jakiejkolwiek postaci) itp.
Srebro : wiadomo
Żywioł : ogień, woda, powietrze, życie...totalna mnogość środków wyrazu
Bez kolorów, po prostu zwykłe, bardziej ogólne słowa które zawsze z czymś i wszędzie mogą się wiązać