Co to znaczy waniliowa armia?c4h10 pisze: Tak aby WE miały na starcie wynik 11-9 albo 12-8, a armia była waniliowa.

Moderator: swieta_barbara
Co to znaczy waniliowa armia?c4h10 pisze: Tak aby WE miały na starcie wynik 11-9 albo 12-8, a armia była waniliowa.
albo 9-11 co jest akceptowalne.Dydu pisze:Co da twoje 11-9 na start dla WE, przy tym, że na strt mają 7-13 z pewnie większością armii, no to twój genialny pomysł daje im całe 8-12.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 3#p1069463 porównaj.Dydu pisze:Butan, z twojej propozycji, na którą głosowała pewnie większość wybierając Ciędo PKS'a przeszedłeś na No Restriction.
Po 1: Ale to jest bzdura bo UNIEMOŻLIWIA wlepić maski grając vs Wood Elvesc4h10 pisze:Handicap w postaci +X punktów do ostatecznego wyniku bitwy. Tak aby WE miały na starcie wynik 11-9 albo 12-8, a armia była waniliowa.Luc pisze:Jakie rozwiązanie jest według Ciebie lepsze ?c4h10 pisze:Nie neguje rego ze armia WE jest slabsza. Mam inna wizje rozwiazania tego problemu niz boostowanie rozpisek.
Wood Elves - No Restrictions
??
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
gdybys mial wiecej much i bestii nurgla na polce tez dla wiekszego dobra bys chcial ciac mocniej lizi i deatha.Dla mnie stratą czasu jest silenie się na większą analizę tego co tam potrzeba przycinac, co nie i dlaczego tyle a nie tyle.
Chcesz uciąć śmietnik (terradony max 2 unity) ale już eteryki bez limitu albo 2 armaty ogrów są w porządku. Trochę konsekwencji w cięciach byłoby w porządku, zauwazyłem ze faktycznie wszyscy obsesyjnie chcą pociąć te lizaki.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
c4h10 pisze:Orcs&Goblins (2500p)
No additional restrictions.
No to gdzie te nasze +100pktc4h10 pisze:Wood Elves (2500p)
No additional restrictions.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Wnioski są poprawne, bo B (ETC) nie miało żadnych cięćc4h10 pisze:W podanym modelu A (ETC) oraz B (ETC) posiadają przecięcie więc wniosek błędny.
Założyłem że sumbol '<' dodany" do "<" jest równoznaczny z "<<"
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
2011 - Pasiak był tak wysoko, bo mnie wystallował w ostatniej bitwie i zamiast zgarnąć soczyste 0, wybronił 4 czy 5 punktów.Laik pisze:@Jacek
co do wyników z Silesiana:
2011 - naste miejsca najlepszych - nieźle
2012 - koniec 4 dziesiątki
2013 - myślę że koło 50 miejsca powinny się najlepsze WE uplasować (jak paringi pozwolą...)
ja grać nie będę, usiądę przy komputerze i z radością będę wyniki wklepywał bo grać "na wynik" nie ma sensu.
Nawet na euro turniejach było widać -
11.2012 - WE jedną z najmocniejszy armii:)
02.2013 - WE czarnym koniem Bazyliszka
03.2013 - łąbędzi śpiew we Włocławku
05.2013 - przegrana flaszka z Shinem - coś musi być na rzeczy
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Zanim coś napiszesz może przytocz jakiś cytat bo za chiny ludowe nie pamiętam żebym coś podobnego napisał (nawet nic w tym kontekście) a wkurza mnie jak ktoś przypina mi nie moje słowaEltharion co do argumentu "kup se nową armię" to super może wrócimy od razu do pewnego etapu 7ed gdzie na stołach królowała święta trójca: Doch, VC i DE. I przy okazji wysypu śmieciowych demonów zrobionych z diabli wiedzą czego bo sporo osób wpadło na ten pomysł. Zajebiście faza grać ciągle tylko z 3-4 tymi samymi armiami.