Nawet mi się podobają łucznicy,jak się czujesz w malowaniu nekronów?
Czy cennik jest wtedy taki sam jak u HE bowiem wydaje mi się że jest przy nich mniej roboty.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Co do tego ostrza, na tych fotkach naprawdę jest turbo mierne, rzeczywiscie, postaram się wrzucić jeszcze jakieś zdjęcie, które zobrazuje to ostrze
Co do armii, to oczywiście gusta ale najgorsze jest to, że przez malowanie w takiej kolorystyce dla Seviego nachodzi mnie myśl nad przemalowaniem swych HE na po prostu czarno-czerwono-złoto plus drzewce/łuki itd/włosy itp na bleached bone rozjasnione w biały fajnie to wygląda -> przynajmniej dla mnie (mocno się kontrastuje). Ale bez tego brązu bo jest wg mnie ohydny na HE, chociaż może w zasadzie ten brąz zmniejsza ten kontrast? Ciekawe jakby to wyglądało bez niego.
@Kubencjusz
gorzej jak wstawisz zamiast artysty rzemieślnik
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.
przeglądnij galerię, to dla Paraszczaka więc czerwony-przechodzący w pomarańcza i czarny.
Te same coldy są zaprzęgniete do rydwanów, które już tu gdzieś są.
A tak dla ciekawostki, każdy z tych rycerzy ma swoje własne imię wtedy GW miało serce ku takim sprawom...
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.