Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
pogoniłeś mnie to masz
aale dzisiaj trzeba co nieco Kubie malnąć, jutro będą kusznicy wrzuceni
aale dzisiaj trzeba co nieco Kubie malnąć, jutro będą kusznicy wrzuceni
Tempo iście stachanowskie
Wisła Kraków.
jak się człowiek nie łajdaczy po knajpach to można!
Nawet mi się podobają łucznicy,jak się czujesz w malowaniu nekronów?
Czy cennik jest wtedy taki sam jak u HE bowiem wydaje mi się że jest przy nich mniej roboty.
Czy cennik jest wtedy taki sam jak u HE bowiem wydaje mi się że jest przy nich mniej roboty.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Artysta bez knajpy jest jak mapa bez legendy. Niby jest ale guzik pożytkuKosa pisze:jak się człowiek nie łajdaczy po knajpach to można!
Co do tego ostrza, na tych fotkach naprawdę jest turbo mierne, rzeczywiscie, postaram się wrzucić jeszcze jakieś zdjęcie, które zobrazuje to ostrze
Co do armii, to oczywiście gusta ale najgorsze jest to, że przez malowanie w takiej kolorystyce dla Seviego nachodzi mnie myśl nad przemalowaniem swych HE na po prostu czarno-czerwono-złoto plus drzewce/łuki itd/włosy itp na bleached bone rozjasnione w biały fajnie to wygląda -> przynajmniej dla mnie (mocno się kontrastuje). Ale bez tego brązu bo jest wg mnie ohydny na HE, chociaż może w zasadzie ten brąz zmniejsza ten kontrast? Ciekawe jakby to wyglądało bez niego.
@Kubencjusz
gorzej jak wstawisz zamiast artysty rzemieślnik
Co do armii, to oczywiście gusta ale najgorsze jest to, że przez malowanie w takiej kolorystyce dla Seviego nachodzi mnie myśl nad przemalowaniem swych HE na po prostu czarno-czerwono-złoto plus drzewce/łuki itd/włosy itp na bleached bone rozjasnione w biały fajnie to wygląda -> przynajmniej dla mnie (mocno się kontrastuje). Ale bez tego brązu bo jest wg mnie ohydny na HE, chociaż może w zasadzie ten brąz zmniejsza ten kontrast? Ciekawe jakby to wyglądało bez niego.
@Kubencjusz
gorzej jak wstawisz zamiast artysty rzemieślnik
ot taki oldschool, prawdziwy
jeszcze 3 coldy się kąpią razem z jednym jeźdzcem. Piekna 12 cold one knightów poleci teraz
jeszcze 3 coldy się kąpią razem z jednym jeźdzcem. Piekna 12 cold one knightów poleci teraz
tych jest 21
jest jeszcze 13 z maraudera
i kolejna dyszka z V edycji
ale to kiedyś, a tą 12 będzie można poogladać w sobotę w vanhejmie na turku
podobają mi się ci, którzy mają koziki ;D
jest jeszcze 13 z maraudera
i kolejna dyszka z V edycji
ale to kiedyś, a tą 12 będzie można poogladać w sobotę w vanhejmie na turku
podobają mi się ci, którzy mają koziki ;D
niszczyciele, raptory, krwiożercze bestyje
przeglądnij galerię, to dla Paraszczaka więc czerwony-przechodzący w pomarańcza i czarny.
Te same coldy są zaprzęgniete do rydwanów, które już tu gdzieś są.
A tak dla ciekawostki, każdy z tych rycerzy ma swoje własne imię wtedy GW miało serce ku takim sprawom...
Te same coldy są zaprzęgniete do rydwanów, które już tu gdzieś są.
A tak dla ciekawostki, każdy z tych rycerzy ma swoje własne imię wtedy GW miało serce ku takim sprawom...
No i 12 kuszników, jest jeszcze 5 do zrobienia do tego oddziału.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wyglądają bardzo spoko. Fajne te ciemne metaliki.
Fajna kolorystyka
Bardzo ładne!
Bardzo ładne!
Wisła Kraków.
Jutro albo może nawet dziś jak będzie dobre światło jeszcze zrobię rewitalizację fotek wszystkich DE Kuby, bo wreszcie co nieco zaczynają wychodzić