WoCh Grześka - up 2014.06.24 chaos ogryns captain
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: WoCh Grześka - up 2013.06.16 WIP Nurgle
Fajne! Ciekawe jak by wygladała 30 :]
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Będzie w swoim czasie .
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Obawiam się że mnie nie stać na taką piątke.... A Ty masz ich 30 i jesli będą tak wyglądać to spokojnie na auto mozna wymieć, choć mnie by było szkoda figurek
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na razie dobijam do 50-tki .kubencjusz pisze:Obawiam się że mnie nie stać na taką piątke.... A Ty masz ich 30 i jesli będą tak wyglądać to spokojnie na auto mozna wymieć, choć mnie by było szkoda figurek
smiejagreg pisze:Na razie dobijam do 50-tki .kubencjusz pisze:Obawiam się że mnie nie stać na taką piątke.... A Ty masz ich 30 i jesli będą tak wyglądać to spokojnie na auto mozna wymieć, choć mnie by było szkoda figurek
Szalony kolekcjoner, gdzie Ty wyłapujesz te modele? Malowanie bardzo fajne, zieleń na pancerzach szczególnie mi się podoba.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
W planach mam 2 minimum 30 osobowe regimenty warriorów. Jeden - Nurgla, zaś drugi - jeszcze się zastanowię. Ciągnie mnie Slaanesh... Tutaj będę musiał się jeszcze zastanowić. Jakoś cała armia nurglowa mnie nie ciągnie, zobaczę jeszcze.
Podobnie ma się rzecz z marauderami pieszymi - figsów metalowych do tej jednostki jest pewnie tyle samo albo i więcej niż warriorów. Może bez wysiwyga, ale na tym akurat mi nie zależy. A figsy starych thugów są naprawdę świetne.
Podobnie ma się rzecz z marauderami pieszymi - figsów metalowych do tej jednostki jest pewnie tyle samo albo i więcej niż warriorów. Może bez wysiwyga, ale na tym akurat mi nie zależy. A figsy starych thugów są naprawdę świetne.
Szukam wszędzie, gdzie się da. Nie idzie to może w zastraszającym tempie , ale pomału powiększam zbiór, uzupełniam, wymieniam i się regimenty rozrastają. Myślę, że znalazłoby sie jeszcze paru takich jak ja - nieprawdaż, Karpiuroc3s pisze:smiejagreg pisze:Na razie dobijam do 50-tki .kubencjusz pisze:Obawiam się że mnie nie stać na taką piątke.... A Ty masz ich 30 i jesli będą tak wyglądać to spokojnie na auto mozna wymieć, choć mnie by było szkoda figurek
Szalony kolekcjoner, gdzie Ty wyłapujesz te modele? Malowanie bardzo fajne, zieleń na pancerzach szczególnie mi się podoba.
He hmm kto ??smiejagreg pisze: Szukam wszędzie, gdzie się da. Nie idzie to może w zastraszającym tempie , ale pomału powiększam zbiór, uzupełniam, wymieniam i się regimenty rozrastają. Myślę, że znalazłoby sie jeszcze paru takich jak ja - nieprawdaż, Karpiu
Serio no to sprawa prosta. Wyszukujemy te modele przez zasoby oferowana przez siec WWW i międzynarodowe domy aukcyjne Patrz ebay
smiejagreg narazie mnie przebiłes w modelach do chaosu ale to tylko dlatego ze szykuje mi sie remont domu i ze zabrałem sie za stare krasnoludy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
W tych chyba też będziesz mnie musiał gonić póki co . Ale ja poprzestaję tylko na starych krasiach i wochu - natomiast Ty chyba jednak nie . Co tam jeszcze zbierasz?^Karpiu^ pisze:
smiejagreg narazie mnie przebiłes w modelach do chaosu ale to tylko dlatego ze szykuje mi sie remont domu i ze zabrałem sie za stare krasnoludy
Hmm z tego co ostatnio widzialem na półkach to bedzie tak:smiejagreg pisze:W tych chyba też będziesz mnie musiał gonić póki co . Ale ja poprzestaję tylko na starych krasiach i wochu - natomiast Ty chyba jednak nie . Co tam jeszcze zbierasz?^Karpiu^ pisze:
WOCH - Main strike FOrcE
BOCH - Support
DOCH - Support
Dwarfs
Skaven
Chyba tyle tam widziałem na półkach
P.s.
W przyszłym miechu herosi na Aktywacji bede malował smoki
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
I to jest dopiero zakręceniec .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mnie z kolei kusi, żeby zacząć zbierać stare imperium albo Bretę... Ale przy takim wzroście cen starych figsów na ebayu nie wiem, czy nie są to marzenia ściętej głowy. Już chyba raczej będę kończył kompletowanie wochu i krasi ...
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ale pomyśl tak. Będziesz miał inwestycję lepszą niż obligacje skarbu państwa, a pewne że ich wartość może tylko rosnąć
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tak też na to patrzę. Tylko kasy na inwestycje ciągle brak .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Coś odwlekam skończenie tej piątki, choć już zostało niewiele... Zacząłem shaggotha, pomału będę jak Cookie monster, ha, ha, ha... Wszystko zaczęte, nic nie skończone .
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
To raczej ja powinienem brać przykład z Ciebie a nie Ty ze mnie:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/