pare moldow zostalo usunietych w taki sposob ze niestety tak czy siak sa widoczne miejsca od form ale sa to plaskie powierzchnie ... (nie mialem jak zaszpachlowac tego niestety) ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Jesli takie jak natym Twoim empire to ja odpadam ... tamte sa naprawde masakrycznie za glebokie dla mnieszczurek pisze:Nie wiem czy to wina zdjęc , farbek (używasz Vallejo ??) ale kolory są jakieś wyblakłe o małym nasyceniu ...
Skóra okej (chodź ja wole troszkę mocniejsze przejścia).
Ogolem to dostalem sklejonego giga ... ale coz musialem pewne rzeczy odkleic i przykleic te bitsy ktore chcial klient... Moim zdaniem akurat imperial ludki trzymane w lapie czy te halflingi w torbie sa spoko ... gigus szedl przez wioske zajebal troche sprzetu i ludkowImpaler pisze:No dokładnie,dobranie bitsów chyba trochę przypadkowe. Z jednego prostego względu, takowy gigant bardziej pasuje do OnG niż do Empire...
Ten imperialny winien trzymać w łapsku kawał skały lub mieć ją wolną. Torba z ludkami powinna zawierać zamiast ludzi np. gobliny lub hodowlę snotlingów.
Podobnie z pałką w którą nawtykane są miecze i inny imperialny badziew...
Ale abstrahując od tych drobnych uwag model zapowiada się middenheimowo. Błękitna kolorystyka...Nice
Klientowi nie przeszkadza ,a wręcz się podoba więc są takieJesli takie jak natym Twoim empire to ja odpadam ... tamte sa naprawde masakrycznie za glebokie dla mnie Wink
nie tyle chodzi mi o to, czy ona jest realistyczna (to jest gigant, oni mogą mieć inną skóręScimitar pisze:co ty chcesz - zobacz siebie w lustrzeskóra właśnie realistycznie wygląda