Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Sicilian Studio
Dzięki za komenty !
Tu mamy podstawkę oraz pomidora. Podstawka mi nie wyszła niema się co oszukiwać. Pomidor też średni...
Poratuję się slejerem a przynajmniej taką mam nadzieję...
Ma to wyglądać tj Gotrekuś rzucił w pomidora i trafił w stary pień który mimo twardości roztrzaskał się na 2 części bo Gotri ma łapę jak Burnejka
Tu zaczęte chłopaki z gazpromu:
Podoba sie?
Pozdro
Tu mamy podstawkę oraz pomidora. Podstawka mi nie wyszła niema się co oszukiwać. Pomidor też średni...
Poratuję się slejerem a przynajmniej taką mam nadzieję...
Ma to wyglądać tj Gotrekuś rzucił w pomidora i trafił w stary pień który mimo twardości roztrzaskał się na 2 części bo Gotri ma łapę jak Burnejka
Tu zaczęte chłopaki z gazpromu:
Podoba sie?
Pozdro
Pan Mamikon
A mi podstawka bardzo się podoba Jedyne co może nie do końca pasuje to ta trawka na skale ale cała reszta bardzo fajna. Zwłaszcza podoba mi się pniak z wbitą siekierą Pniak to ulepek ? Fajnie widać na nim słoje Pomidor rzeczywiście trochę odstaje, ale czekam z niecierpliwością na slayera
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mi pasuje ...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Generalnie podoba mi się podstawka. Natomiast figs pod względem rzeźby uważam za jeden z najbardziej nieudanych. Jeśli chodzi o malowanie skówry - zgodne z Twoim stylem. Jednak imho zbyt chaotycznie te kreski postawiałeś. Chodzi mi o to, że nie oddają one rzeźby ramion, jeśli chodzi o światło i cień... Ale to tylko moje wydziwiania ...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Bardzo fajny. Tylko... Czy jego topór jest wbity W SKAŁĘ?
Pijany był to pierdolną topór w ziemie , a raczej skałe xD A tak serio to robiłem to o 5 nad ranem i kilka razy nie mogłem go przykleić nigdzie na głowie demona więc pomyślałem" A, kij, niech będzie w skale" xDNaviedzony pisze:Bardzo fajny. Tylko... Czy jego topór jest wbity W SKAŁĘ?
Pan Mamikon
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie no spoko, topór tak bardzo magiczny, że da się go wbić w skałę, żeby nie wypadał wzbudza we mnie respekt.