Ważna sprawa
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Zastanawia mnie, o co tyle szumu w tym temacie?
Nie wydaje mi się, by odsetek wrednych userów wskoczył jakość ostatnio powyżej średniej - a nawet jeżeli, to admini/modzi wiedzą, co z takimi robić, więc IMO temat bezcelowy.
Nie wydaje mi się, by odsetek wrednych userów wskoczył jakość ostatnio powyżej średniej - a nawet jeżeli, to admini/modzi wiedzą, co z takimi robić, więc IMO temat bezcelowy.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Nehan pisze:nadal powstrzymuję się od komentarza.
A jak Cię ładnie poproszę?
a ja proponuję namiezenie skurczybyka po IP, wychaczenie adresu i wpier pod blokiem. A co? Radykalnie.
Ewentualnie jak nie pasuje radykalnie, to zrobić mu foto, i obwiesić dzielnice jego portretem z podpisem SPAMIARZ - nawet fajek mu nie sprzedadzą w sklepie.
Można też buty mu skroić, ale to juz decyzja lokalnej organizacji.
Ewentualnie jak nie pasuje radykalnie, to zrobić mu foto, i obwiesić dzielnice jego portretem z podpisem SPAMIARZ - nawet fajek mu nie sprzedadzą w sklepie.
Można też buty mu skroić, ale to juz decyzja lokalnej organizacji.
Witaj z powrotem, Kerim
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl