Mati wykazał się skillem wykorzystując skomplikowaną taktykę Byłem widziałem Bitwa na 2k trwająca 15 minut.lonit pisze:@ mati: spoko, zdarzają się i takie bitwy
VI Liga Rivendell, czysta 8ed. Warszawa, 10.06.13 r.
Re: VI Liga Rivendell, czysta 8ed. Warszawa, 10.06.13 r.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Rozpoczęła się bitwa. Kloc ogrow do przodu i strzał z armaty w dyliżans bez efektu. Wampiry się trochę ruszyły i faza magii. Odpalam hh i w jego zasięgu byli wszyscy magowie. Maly nekrus z wampirza siódemka. Następnie nekrus z death wyzerował się i dostał od kolegi z siódemki wound. Następnie generał i Loniu rzuca dwie galy i gałę. Drugi z death rzucił sześć. I ten wyzerowany umiera. W mojej drugiej canon zabija mortisa i potem graliśmy dla funu...
Takiego pecha to ja dawno nie miałem, nie ma co wyczerpałem limit na następną ligęmati.pl pisze:Rozpoczęła się bitwa. Kloc ogrow do przodu i strzał z armaty w dyliżans bez efektu. Wampiry się trochę ruszyły i faza magii. Odpalam hh i w jego zasięgu byli wszyscy magowie. Maly nekrus z wampirza siódemka. Następnie nekrus z death wyzerował się i dostał od kolegi z siódemki wound. Następnie generał i Loniu rzuca dwie galy i gałę. Drugi z death rzucił sześć. I ten wyzerowany umiera. W mojej drugiej canon zabija mortisa i potem graliśmy dla funu...
Kegriz : Rimbo 5:0 (1935:0)
watchtower w 8 rundzie.... tak mnie zmęczyła ta gra, że nie miałem siły się cieszyć ze zwycięstwa....
przy okazji chciałbym zapytać czy jak to już w historii ligi bywało - czy jest szansa, żeby ostatnią rundę przedłużyć o chociaż kilka dni??? nie mam najmniejszych szans zagrać w przyszłym tygodniu chociaż o jeden dzień! (oczywiście lepiej więcej bo może akurat mojemu przeciwnikowi nie będzie też pasowało w poniedziałek)
watchtower w 8 rundzie.... tak mnie zmęczyła ta gra, że nie miałem siły się cieszyć ze zwycięstwa....
przy okazji chciałbym zapytać czy jak to już w historii ligi bywało - czy jest szansa, żeby ostatnią rundę przedłużyć o chociaż kilka dni??? nie mam najmniejszych szans zagrać w przyszłym tygodniu chociaż o jeden dzień! (oczywiście lepiej więcej bo może akurat mojemu przeciwnikowi nie będzie też pasowało w poniedziałek)
Rafał
Macie czas do wtorku.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- Offspringman
- Kretozord
Offspringman: Wojpajek 5:0 (1553:315)
bitwę w zasadzie ustawiła ucieczka klocka halabard i jednych demisiów za stół (panika).
niemniej, niedobitki imperialnej armii dzielnie się broniły. najlepiej czołg (przetrwał kilka tur walki z dp i bestiami. ostatecznie dotrwał do końca na 1 ranie) oraz bsb.
jeszcze raz dziękuję za miłą grę na luzie
bitwę w zasadzie ustawiła ucieczka klocka halabard i jednych demisiów za stół (panika).
niemniej, niedobitki imperialnej armii dzielnie się broniły. najlepiej czołg (przetrwał kilka tur walki z dp i bestiami. ostatecznie dotrwał do końca na 1 ranie) oraz bsb.
jeszcze raz dziękuję za miłą grę na luzie
ok oby starczyło wstępnie mnie zadowala a w razie katastrofy będziemy targować się dalej ale nie ma co wyprzedzać faktów. dziękiSolider pisze:Macie czas do wtorku.
Rafał
Czekamy już tylko na dwie pary.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Rozumiem, że nie podacie mi ostatnich dwóch par? Ok, wbijam 0:0 i ponowne parowanie.
Pozdro
Pozdro
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
czekamy z zapartym tchem!
Rafał
Sorki za opóźnienie, ale do ostatniej chwili czekałem na Equosa i Adamyetza. W związku z tym, że nie dostałem ich wyników, otrzymują po 0 pts.
Oto paringi na IV rundę:
1. Dreef vs Janus
2. Bartosz vs Offspringman
3. Lires vs Ironhead
4. Kregiz vs AlMalik
5. Bayer vs Anbu
6. Sławek vs Berbeć
7. Mati.pl vs Scoutmaster
8. Lonit vs Morog
9. Lajon vs Rimbo
10. Misha vs Shenq
11. Loremaster vs Stithu
12. Wojpajek vs Equos
13. Adamyetz pauza + 2DP, + 1000 MP
Jeżeli ktoś z kimś już grał to piszcie, poprawimy.
Powodzenia!
Oto paringi na IV rundę:
1. Dreef vs Janus
2. Bartosz vs Offspringman
3. Lires vs Ironhead
4. Kregiz vs AlMalik
5. Bayer vs Anbu
6. Sławek vs Berbeć
7. Mati.pl vs Scoutmaster
8. Lonit vs Morog
9. Lajon vs Rimbo
10. Misha vs Shenq
11. Loremaster vs Stithu
12. Wojpajek vs Equos
13. Adamyetz pauza + 2DP, + 1000 MP
Jeżeli ktoś z kimś już grał to piszcie, poprawimy.
Powodzenia!
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious