Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niltag
Chuck Norris

Re: Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA

Post autor: Niltag »

to wyglada na to ze mialem wszystkie dobrze chyba odpowiedzi z testu + max z malowania i jestem 22 z 69 pts z bitew :S
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Spoko, też mi się to miejsce wydaje nieracjonalne, sprawdzę to, w pracy oczywiście tego nie jestem w stanie zrobić. Pewnie masz jakiegoś misclicka w arkuszu.

Awatar użytkownika
Niltag
Chuck Norris

Post autor: Niltag »

moze daltego ze w niektorych miescach bylem wpisany jako Adrian Pietras, niektorych jako Pietras a niektorych jako Niltag :S
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Ja nie pisze szczegółowej relacji bo w sumie nie ma z czego :oops: Nawet na moim pierwszym indywidualnym turnieju w życiu miałem więcej punktów po 1 dniu. Teraz miałem uwaga ... 1 punkt !! co Kudłaty bardzo ładnie skomentował przy zgłaszaniu wyników po 3 bitwie "I tym sposobem wszyscy uczestnicy turnieju mają nie zerową liczbę punktów" <jupi> #-o

Nawet B&G przegrałem z Ogrami .. jak ? a no tak że w mojej pierwszej turze (!) wpakowałem sie lancą w bok 5 mournfangów (!) a w 3 turze po skanapkowaniu irongatów odbiłem się od nich na -7 TA-DAM (!!) Da się? Da ! Dibo potrafi przegrać z kretesem nawet takie rzeczy :wink:

Co do samego turnieju: Rzadko się czepiam i marudzę ale te górki to była jakaś no kpina no. Do głowy mi nie przyszło że na masterze las może być czymś innym niż lasem, ale widzę że nie tylko Ja dałem się nabrać. Płotki z samej gołej gąbki albo paska wykładziny też super nie były ale to jest do przełknięcia.
Musze bardzo pochwalić jedną rzecz: Nigdy nie grałem w tak fajnym warzywniaku !! :mrgreen: dużo miejsca, wygodnie cicho i nie śmierdziało jak w sali dla ludzi ze skillem :wink:

Do zobaczenia w Gdańsku gdzie przyjadę z setką bretońskich łuczników a nie tylko marną 90 :wink:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

mowilem ci, ze w miescie stukajacych koziolkow i ziemniaka powienienes przyjechac kozami.

Master w Lublinie moze byc nie za predko, wiec tylko ten w Poznaniu daje ci mozliwosc pogrania w miescie koziolkow.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

-Qc- pisze:***

Wpis z Księgi Wielkich Plag...
QC nie pi*rdol!

Reasumując:

w tamtym roku Szczecin i okolice nawozileś (acz ilościowo wystarczyło by na calą Wielkopolskę i Pomorze, a z informacji jakie zebrałem ponoć rozrzut był pod sam Poznań)
w tym roku Poznań zaoraleś
a w przyszłym roku będziesz zbierał plony

i powiedz, że nie taki był Boski Plan Wielkiego Papy
xYz

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Dibo pisze:Teraz miałem uwaga ... 1 punkt !!
Masz gwarantowane miejsce w drużynie Red Scorpiona na przyszłych Drużynowych Mistrzostwach Śląska! Zastąpisz Beliala który nie czuje klimatu i robi punkty :D
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Gremlin pisze:
-Qc- pisze:***

Wpis z Księgi Wielkich Plag...
QC nie pi*rdol!

Reasumując:

w tamtym roku Szczecin i okolice nawozileś (acz ilościowo wystarczyło by na calą Wielkopolskę i Pomorze, a z informacji jakie zebrałem ponoć rozrzut był pod sam Poznań)
w tym roku Poznań zaoraleś
a w przyszłym roku będziesz zbierał plony

i powiedz, że nie taki był Boski Plan Wielkiego Papy
dalbym to do podpisu ale pewnie bedzie neiregulaminowy, swietne :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Dzięki za super turniej !

Awatar użytkownika
Chester22
Chuck Norris

Post autor: Chester22 »

Rowniez dzieki za super turniej, jestem bardzo zadowolony z wyjazdu i nawet nawet z wyniku :D

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Master OK! Tylko w Poznaniu jest taki pro-gracz master i zasady, które uświadamiają, że ETC można przerobić w miły sposób.

Ja niestety ugrałem tylko 4 punkty. Kudłaty na więcej by mi nie pozwolił. :(

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Lidder pisze:Ja niestety ugrałem tylko 4 punkty. Kudłaty na więcej by mi nie pozwolił. :(
Mina na końcu idelanie pasuje do avatara :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Dość o mnie, pomówmy o masterze. :D

Czy format przekonał Was do czegoś nie-ETC lub do gry ze specjalami?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

ja mysle ze speciale sa jak najabrdziej ok. Z imiennymi gralo sie jakos tak klimatycznie ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Dzieki za turniej! Moze nie bylo tak fajnie jak we Włocławku czy Szczyrku, ale wciaż ok. Dzięki dla orgów za dobrą robotę oraz za speciali i Blood&Glory na turnieju - to było super! Speciale, jak widac, nie pocisnęli a B&G bylo zajebistą odmiana od standardowych piczek. Trzeba tylko naprawic te luke ze stadem bestii nurgla i bedzie git.
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

jak najbardziej tak.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Master wybitny. Chyba nie byłem na lepszym. Skala Furiona rozjebana. Nawet zrobili salę VIP z jednym stołem, żeby nie było, że warzywniak duży! Kilka drobniutkich mankamentów było, ale atmosfera wynagradza wszystko! Za rok będę, choćby na rowerze.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Specjale są super (szczególnie że systemu nie gniotą) :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

bless pisze:Dzieki za turniej! Moze nie bylo tak fajnie jak we Włocławku czy Szczyrku, ale wciaż ok. Dzięki dla orgów za dobrą robotę oraz za speciali i Blood&Glory na turnieju - to było super! Speciale, jak widac, nie pocisnęli a B&G bylo zajebistą odmiana od standardowych piczek. Trzeba tylko naprawic te luke ze stadem bestii nurgla i bedzie git.
I brakiem należnych 200pkt.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

QQrydza
Prawie jak Ziemko

bless pisze:Trzeba tylko naprawic te luke ze stadem bestii nurgla i bedzie git.
Panie. Nikt nie broni brać 32 trolli jako kontry tyle powiem! A jak mam zagrac klimatycznie na Epidemiusie bez przynajmniej 16 bestii? bo ja nie wiem ; p

A tak serio to to był wasz babol. uwolnionie bestie nurgle moga byc ale jak death jest z 6 kosci. Z 4 to slonko ma prawo przeleciec ze 3 razy sensownie na gre (chyba ze rzuca je Dymitr)

ODPOWIEDZ