Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Re: Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
to wyglada na to ze mialem wszystkie dobrze chyba odpowiedzi z testu + max z malowania i jestem 22 z 69 pts z bitew :S
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
Ja nie pisze szczegółowej relacji bo w sumie nie ma z czego
Nawet na moim pierwszym indywidualnym turnieju w życiu miałem więcej punktów po 1 dniu. Teraz miałem uwaga ... 1 punkt !! co Kudłaty bardzo ładnie skomentował przy zgłaszaniu wyników po 3 bitwie "I tym sposobem wszyscy uczestnicy turnieju mają nie zerową liczbę punktów" <jupi>
Nawet B&G przegrałem z Ogrami .. jak ? a no tak że w mojej pierwszej turze (!) wpakowałem sie lancą w bok 5 mournfangów (!) a w 3 turze po skanapkowaniu irongatów odbiłem się od nich na -7 TA-DAM (!!) Da się? Da ! Dibo potrafi przegrać z kretesem nawet takie rzeczy
Co do samego turnieju: Rzadko się czepiam i marudzę ale te górki to była jakaś no kpina no. Do głowy mi nie przyszło że na masterze las może być czymś innym niż lasem, ale widzę że nie tylko Ja dałem się nabrać. Płotki z samej gołej gąbki albo paska wykładziny też super nie były ale to jest do przełknięcia.
Musze bardzo pochwalić jedną rzecz: Nigdy nie grałem w tak fajnym warzywniaku !!
dużo miejsca, wygodnie cicho i nie śmierdziało jak w sali dla ludzi ze skillem
Do zobaczenia w Gdańsku gdzie przyjadę z setką bretońskich łuczników a nie tylko marną 90

Nawet B&G przegrałem z Ogrami .. jak ? a no tak że w mojej pierwszej turze (!) wpakowałem sie lancą w bok 5 mournfangów (!) a w 3 turze po skanapkowaniu irongatów odbiłem się od nich na -7 TA-DAM (!!) Da się? Da ! Dibo potrafi przegrać z kretesem nawet takie rzeczy

Co do samego turnieju: Rzadko się czepiam i marudzę ale te górki to była jakaś no kpina no. Do głowy mi nie przyszło że na masterze las może być czymś innym niż lasem, ale widzę że nie tylko Ja dałem się nabrać. Płotki z samej gołej gąbki albo paska wykładziny też super nie były ale to jest do przełknięcia.
Musze bardzo pochwalić jedną rzecz: Nigdy nie grałem w tak fajnym warzywniaku !!

Do zobaczenia w Gdańsku gdzie przyjadę z setką bretońskich łuczników a nie tylko marną 90

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
QC nie pi*rdol!-Qc- pisze:***
Wpis z Księgi Wielkich Plag...
Reasumując:
w tamtym roku Szczecin i okolice nawozileś (acz ilościowo wystarczyło by na calą Wielkopolskę i Pomorze, a z informacji jakie zebrałem ponoć rozrzut był pod sam Poznań)
w tym roku Poznań zaoraleś
a w przyszłym roku będziesz zbierał plony
i powiedz, że nie taki był Boski Plan Wielkiego Papy
xYz
Masz gwarantowane miejsce w drużynie Red Scorpiona na przyszłych Drużynowych Mistrzostwach Śląska! Zastąpisz Beliala który nie czuje klimatu i robi punktyDibo pisze:Teraz miałem uwaga ... 1 punkt !!

Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
dalbym to do podpisu ale pewnie bedzie neiregulaminowy, swietneGremlin pisze:QC nie pi*rdol!-Qc- pisze:***
Wpis z Księgi Wielkich Plag...
Reasumując:
w tamtym roku Szczecin i okolice nawozileś (acz ilościowo wystarczyło by na calą Wielkopolskę i Pomorze, a z informacji jakie zebrałem ponoć rozrzut był pod sam Poznań)
w tym roku Poznań zaoraleś
a w przyszłym roku będziesz zbierał plony
i powiedz, że nie taki był Boski Plan Wielkiego Papy

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Master OK! Tylko w Poznaniu jest taki pro-gracz master i zasady, które uświadamiają, że ETC można przerobić w miły sposób.
Ja niestety ugrałem tylko 4 punkty. Kudłaty na więcej by mi nie pozwolił.
Ja niestety ugrałem tylko 4 punkty. Kudłaty na więcej by mi nie pozwolił.

Dość o mnie, pomówmy o masterze. 
Czy format przekonał Was do czegoś nie-ETC lub do gry ze specjalami?

Czy format przekonał Was do czegoś nie-ETC lub do gry ze specjalami?
ja mysle ze speciale sa jak najabrdziej ok. Z imiennymi gralo sie jakos tak klimatycznie ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Dzieki za turniej! Moze nie bylo tak fajnie jak we Włocławku czy Szczyrku, ale wciaż ok. Dzięki dla orgów za dobrą robotę oraz za speciali i Blood&Glory na turnieju - to było super! Speciale, jak widac, nie pocisnęli a B&G bylo zajebistą odmiana od standardowych piczek. Trzeba tylko naprawic te luke ze stadem bestii nurgla i bedzie git.
jak najbardziej tak.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Paraszczak
- Falubaz
Master wybitny. Chyba nie byłem na lepszym. Skala Furiona rozjebana. Nawet zrobili salę VIP z jednym stołem, żeby nie było, że warzywniak duży! Kilka drobniutkich mankamentów było, ale atmosfera wynagradza wszystko! Za rok będę, choćby na rowerze.
I brakiem należnych 200pkt.bless pisze:Dzieki za turniej! Moze nie bylo tak fajnie jak we Włocławku czy Szczyrku, ale wciaż ok. Dzięki dla orgów za dobrą robotę oraz za speciali i Blood&Glory na turnieju - to było super! Speciale, jak widac, nie pocisnęli a B&G bylo zajebistą odmiana od standardowych piczek. Trzeba tylko naprawic te luke ze stadem bestii nurgla i bedzie git.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Panie. Nikt nie broni brać 32 trolli jako kontry tyle powiem! A jak mam zagrac klimatycznie na Epidemiusie bez przynajmniej 16 bestii? bo ja nie wiem ; pbless pisze:Trzeba tylko naprawic te luke ze stadem bestii nurgla i bedzie git.
A tak serio to to był wasz babol. uwolnionie bestie nurgle moga byc ale jak death jest z 6 kosci. Z 4 to slonko ma prawo przeleciec ze 3 razy sensownie na gre (chyba ze rzuca je Dymitr)