VI Liga Rivendell, czysta 8ed. Warszawa, 10.06.13 r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Re: VI Liga Rivendell, czysta 8ed. Warszawa, 10.06.13 r.

Post autor: Solider »

Bardzo fajnie, ale nie spamujcie tutaj. Grosiu załóż ankietę,sam się chętnie wypowiem.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Uwaga, Uwaga!!!!!

Biorąc pod uwagę dużą ilość próśb o przedłużenie ligi oraz moje miękkie serce, informuję Was, że liga zostaje przedłużona do piątku włącznie. Jeżeli w piątek do godz. 20:00 nie otrzymam wyników wpisuję danej parze po 0, tak jak zrobiłem w poprzedniej rundzie.

Pozdro

Solider
Ostatnio zmieniony 3 lip 2013, o 09:00 przez Solider, łącznie zmieniany 1 raz.

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Solider pisze:Bardzo fajnie, ale nie spamujcie tutaj. Grosiu załóż ankietę,sam się chętnie wypowiem.
W sierpniu najwcześniej.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

@solider: do przyszłego piątku ?
Obrazek

Awatar użytkownika
AlMalik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: AlMalik »

Solider pisze:Bardzo fajnie, ale nie spamujcie tutaj. Grosiu załóż ankietę,sam się chętnie wypowiem.

Nie nerwuj się. Żadnej ankiety. Prawo głosu mają tylko uczestnicy dotychczasowych lig. Ja założę temat za tydzień lub dwa - mamy kupę czasu.
Janus do Kasi: "To jest maska. 20:0. Ale taka lekka..."

Dreef
Falubaz

Post autor: Dreef »

AlMalik pisze:

Nie nerwuj się. Żadnej ankiety. Prawo głosu mają tylko uczestnicy dotychczasowych lig. Ja założę temat za tydzień lub dwa - mamy kupę czasu.
A bedzie opcja glosowania na mniejsze punkty? Wystartowalbym demonami, ale raczej 2000 i wyzej nie uzbieram ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

mati.pl pisze:@solider: do przyszłego piątku ?
No co Ty!? Do tego, właśnie z miękkiego serca skracam wam czas. ;)

- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Dreef pisze:
AlMalik pisze:

A bedzie opcja glosowania na mniejsze punkty? Wystartowalbym demonami, ale raczej 2000 i wyzej nie uzbieram ;)
To głosuj na 1800 groszko :lol2:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

@solider fakje! ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
stithu
Wałkarz

Post autor: stithu »

@Soldier

Mam problem z kontaktem z Loremasterem. Pisałem na forum i widziałem że wiadomość została odczytana ale bez zwrotki. Wysłałem smsa i dzwoniłem kilka razy ale bez rezultatu. Nie chce by ktoś mi dawał walkowera czy remis wole z kimś fizycznie zagrać by nabrać doświadczenia. Co w takim przypadku bedzie możliwość zagrania z kimś już nawet poza ligą? Będzie ktoś chętny na potyczkę w Rivendell w weekend?

Adamyetz
Wałkarz

Post autor: Adamyetz »

Ja pauzuję i chętnie zagram - nie zależy mi na tych dwóch punktach.

Awatar użytkownika
stithu
Wałkarz

Post autor: stithu »

@Soldier

Ok to prosze bym mógł zagrać z Adamyetz zamiast z Loremasterem (z powodu braku odpowiedzi i deklaracji checi gry).

Awatar użytkownika
AlMalik

stithu pisze:@Soldier

Ok to prosze bym mógł zagrać z Adamyetz zamiast z Loremasterem (z powodu braku odpowiedzi i deklaracji checi gry).
Popieram -Loremaster nie zapłacił jeszcze za ligę i nie odpowiada na wiadomości

Awatar użytkownika
rimbo

Post autor: rimbo »

Rimbo - Lajon 3 : 0 (1225 : 795)

Dzięki za grę.

@Lajon
Z gieniem przyfarciłem nieźle, ale wardy są w końcu po to, żeby je zdawać. :D
Jeśli chodzi o bajzel to no problem - uporałem się z tym raz-dwa.
Ostatnio zmieniony 4 lip 2013, o 18:43 przez rimbo, łącznie zmieniany 1 raz.

LajoN31
Mudżahedin

Post autor: LajoN31 »

Nic nie przebije gienka stojacego w kombacie ze szkielami przez od 2 do 5 tury i obrywajacego z mortisa i krzykow lo 4-5 woundow i zdajacy wszystkie wardy jak leci..gdyby nie to to byloby w okolicach remisu albo i moze malej wygranej na moja korzysc..tak czy siak dzieki za gre i sory ze Cie z tym bajzlem tak zostawilem ale i tak oberwalo mi sie za spoznie ie w pracy:-D

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

misha shenq
remis, nie zagralismy, shenq mogl tylko w czwartek po 15:30 grac w tym tygodniu

trochę bez sensu, bo w tej calej lidze zagrałem 1 bitwę :evil: , 2 to brak wspolnych terminow i awaria u Loremastera
w sumie mam wywalone na wynik, ale jak już się zglosilem to mialem szczera chec zagrac te kilka bitew zwlaszcza ze to open, więc bez pseudobalansujących limitów

trudno, w pewnym sensie przychylam się do opinii Moroga w kwestii zgłaszania się do ligi, ktoś wie, że ma mało czasu i nie jest w stanie nagiąć terminu w ogóle to lepiej się nie zgłaszać
dodatkowo sądzę, że przy zgłoszeniu do publicznej wiadomości należałoby podać orientacyjne terminy kiedy dana osoba może grać

nawet głupi challenge można wówczas rzucić by jednak zagrać tę pierwszą bitwę a nie liczyć na udane losowanie bo 10/16 zgłoszonych osób może grać tylko w tygodniu i do 15, więc osoby pracujące nie mają po co się zgłaszać praktycznie

a sądząc po tabelce wyników to liczenie ptk wg Rule Booka obsysa, jest mało miarodajne i nie daje szans na dogonienie stawki, standardowe liczenie wg progów wydaje mi się lepszym rozwiązaniem
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

scoutmaster
Chuck Norris

Post autor: scoutmaster »

Myślę, że na szczegółowe podsumowanie ligi bedzie jeszcze czas. Pomysł z terminami wydaje mi się dobry.

Awatar użytkownika
bayer
Mudżahedin

Post autor: bayer »

Bayer v Anbu 3:0 walkower dla mnie.
Grejt Puzon of de Empajer

Awatar użytkownika
AlMalik

Ocena przygotowania do turnieju Bayer 3DP