Nowe modele od GW
Zaklinacz Kostek pisze:Brzydki. Ale to i tak jest bez znaczenia na chwilę obecną bo to zabawka do Apokalipsy. Nie wiem czy ktoś poza Liwanem i ekipą z warszawskiego Okęcia regularnie grywa w Apo.
Myślę, że bardzo niedoceniasz scenę pozaturniejową i pozaforumową. Apokalipsa to nie jest coś co kręci graczy turniejowych więc nie poczytasz o tym na głównych polskich forach WH , ale podejrzewam, że takich grup jak moja ( 19graczy w kampanii, Apo co pół roku) jest dużo dużo więcej.
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
Cytat :
"
Games Workshop postanowiło, że w tym roku nie będzie podwyżek produktów, które firma sama produkuje. Podrożeć mają jedynie produkty, które są do nich dostarczane przez zewnętrznych producentów - mowa tu o farbach, pędzlach czy spray'ach. Ceny tych pozycji mają wzrosnąć o 8 %. Jednak czy brak podwyżki w czasach gdzie limitowany armybook kosztuje 100 dolarów, a największy model w armii Eldarów 115 dolarów to dobra wiadomość? Może pora na obniżki lub promocje?"
"
Games Workshop postanowiło, że w tym roku nie będzie podwyżek produktów, które firma sama produkuje. Podrożeć mają jedynie produkty, które są do nich dostarczane przez zewnętrznych producentów - mowa tu o farbach, pędzlach czy spray'ach. Ceny tych pozycji mają wzrosnąć o 8 %. Jednak czy brak podwyżki w czasach gdzie limitowany armybook kosztuje 100 dolarów, a największy model w armii Eldarów 115 dolarów to dobra wiadomość? Może pora na obniżki lub promocje?"
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
No właśnie - nikt nie może zarzucić GW, że odcina się od klasycznych, kultowych modeli i klimatów - najpierw motor khorna, a teraz to...
Przy okazji zwróćcie uwagę na cenę tej pokraki - jak do tej pory jest to chyba najdroższy pojedynczy model nie wyprodukowany przez FW. Ale w tej dziedzinie dla GW nie ma granic nie do przekroczenia
Przy okazji zwróćcie uwagę na cenę tej pokraki - jak do tej pory jest to chyba najdroższy pojedynczy model nie wyprodukowany przez FW. Ale w tej dziedzinie dla GW nie ma granic nie do przekroczenia
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
A jakże, nawet ostatnio kolejną przekroczyli:gervaz pisze:Ale w tej dziedzinie dla GW nie ma granic nie do przekroczenia
http://natfka.blogspot.com/2013/06/pric ... -than.html
Lest we forget:
Te figsy to jest jakiś dodatek do 40k tak jak Storm of magic dla wfb?
Wisła Kraków.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
W wakacje do 40k będzie wydana Apokalipsa i to do nich są te bydlaki: http://www.games-workshop.com/gws/catal ... tyle=wh40k W sumie coś jak SoM tylko, że na jeszcze większą skalę i jeszcze droższe.
Edit: Szczur mnie wyprzedził
Edit: Szczur mnie wyprzedził
Lest we forget:
W tym tygodni GW uznało jako słabo sprzedające się poniższe modele i wywaliło je do MO....
99120206002 - Skaven Night Runners - 90-08
99120209021 - Orc Boar Boyz - 89-18
99120210005 - High Elf Silver Helms - 87-09
99120210006 - High Elf Repeater Bolt Thrower - 87-17
99810103010 - Ork Big Mek With Shokk Attack Gun - 50-42
99120206002 - Skaven Night Runners - 90-08
99120209021 - Orc Boar Boyz - 89-18
99120210005 - High Elf Silver Helms - 87-09
99120210006 - High Elf Repeater Bolt Thrower - 87-17
99810103010 - Ork Big Mek With Shokk Attack Gun - 50-42
Tylko i wyłącznie, jeżeli byś dodał do tego głos z wh 40k "For The CHAOS!!!"
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
MO w tym tygodniu:
White Dwarf June 2013 (Nes) - WD06-60
Ogre Kingdoms Ironguts - 95-09
Dwarf Cannon - 84-11
Citadel Ultimate Paint Set (2013) - 60-16
Citadel Cutting Mat - 66-30
Savage Orc Great Shaman On War Boar - 89-43
Tym samym krasnoludom w ofercie dostępnej w sklepach zostały już tylko 2 czy 3 boxy...
White Dwarf June 2013 (Nes) - WD06-60
Ogre Kingdoms Ironguts - 95-09
Dwarf Cannon - 84-11
Citadel Ultimate Paint Set (2013) - 60-16
Citadel Cutting Mat - 66-30
Savage Orc Great Shaman On War Boar - 89-43
Tym samym krasnoludom w ofercie dostępnej w sklepach zostały już tylko 2 czy 3 boxy...
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Może to oznaczać, że nadchodzi nowy podręcznik
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Gdzie można znaleźć informację co jest już w MO?
Wisła Kraków.
Na stronach sklepów powinna być informacja, niestety GW na swojej nie wszędzie to oznaczaSevi pisze:Gdzie można znaleźć informację co jest już w MO?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Dzięki, bo właśnie patrzyłem na GW, ale tam nic nie pisze
Wisła Kraków.