Galeria Chainsawa :D UP 10.08 Oldblood on Cold One
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria Chainsawa :D UP 10.08 Oldblood on Cold One
Moja pierwsza figurka do Warhammera (albo do KoW co kto woli ), jest to dowódca oddziału szkieletów :
Więcej zdjęć postaram się zrobić dzisiaj wieczorem.
Z góry thx za komentarze i konstruktywną krytykę
Kto wie jak zmniejszyć rozmiar tego zdjęcia ?? Thx jeśli ktoś pomoże.
Więcej zdjęć postaram się zrobić dzisiaj wieczorem.
Z góry thx za komentarze i konstruktywną krytykę
Kto wie jak zmniejszyć rozmiar tego zdjęcia ?? Thx jeśli ktoś pomoże.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2013, o 10:42 przez Omegon, łącznie zmieniany 2 razy.
Dobra fotka jest teraz w poście Kurosa, a co sądzicie o samym malowaniu?
Podstawka jest nie skończona będzie jeszcze jakiś kamyczek i nowa warstwa śniegu. A co sądzisz o ciuszkach? Bo jeśli chodzi o tarczę dopiero zauważyłem że jej nie skończyłem
Przepraszam za podwójny post, ale ile bym nie dusił edytuj nie chciało zadziałać.
Chciałbym przypomnieć (jestem natrętny, wiem ), że to moja pierwsza figurka w życiu i chciałbym żebyście oceniali przez pryzmat tego(o ile tak to można ująć)
Chciałbym przypomnieć (jestem natrętny, wiem ), że to moja pierwsza figurka w życiu i chciałbym żebyście oceniali przez pryzmat tego(o ile tak to można ująć)
Czerwien fajna jak i metalki [ na 100% nie potwierdze bo malo widac jak wyglada stal ] . Koscie takie jakies plaskawe:] a tak to spoko troszke z dokladnascia musisz popracowac - np. brozowa chusta troszke nie dokladnie pomalowana
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak na pierwszy Twój figs imho jest bardzo dobrze. Wprawdzie mimo wszystko fotka niewiele pokazuje, ale coś tam widać. Na czerwonych szatkach widać całkiem fajne rozjaśnienia, na kościach też. Wprawdzie wolę zdecydowanie , żeby kości były malowane kościanym kolorem , ale wygląda to nieźle. Metale, tarcza - niewidoczne zupełnie. Podstawka - nie podoba mi się. Za bardzo nachlapane tego śniegu, ochlapane ranty podstawki, wygląda to po prostu nieestetycznie. Daj jeszcze ze 2 fotki tego figsa, może coś więcej się zobaczy...
Nowe prace długo nic nie wrzucałem pn. siedziałem w szpitalu, ale koniec o mnie. Nowa praca : Saurus Oldblood on CO(chyba) dla brata.
Chyba zmienię hełm cold one'a bo jest trochę ziarnisty ten metalik.
Chyba zmienię hełm cold one'a bo jest trochę ziarnisty ten metalik.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Metalika srebrnego używaj tylko z GW - to imho najlepsze srebrne metaliki. Brak ziarna praktycznie...