![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Świdnicki Spacerek III - 2600 - 20.07. - Świdnik k. Lublina
Re: Świdnicki Spacerek III - 2600 - 20.07. - Świdnik k. Lubl
wzialem Ostrze Cienia ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Oto wyniki:
1. Kamil Szereda
2. Maciej Parol
3. Pan z pod biedry
4. Tocz
5. Czopek
6. Kondek
7. Sokal
8. Elgrond
9. Jarek
10. Kotson
11. Turek
12. Siostra Turka
13. Bojo/Bojko
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
1. Kamil Szereda
2. Maciej Parol
3. Pan z pod biedry
4. Tocz
5. Czopek
6. Kondek
7. Sokal
8. Elgrond
9. Jarek
10. Kotson
11. Turek
12. Siostra Turka
13. Bojo/Bojko
- Shakin' Dudi
- Masakrator
PKS jest spoko,
Teclis jest straszny
Teclis jest straszny
PKS jest faktycznie dobry.
Ja też, w zasadzie ten scenariusz kończy się wynikiem 20:0 lub 19:1. Ciężko uzyskać inny wynik.xlakos pisze:mam tylko bardzo mieszane uczucia do blood and glory
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
dzieki Sokal, nawet nie zauwazylem ze go nie mamxlakos pisze:mam tylko bardzo mieszane uczucia do blood and glory. a jak by co to mam twój RB Kondek.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jesli chodzi o pks, jest spoko, zrownowazony
ale ten scenariusz ze mozna sie ustawiac po przekatnej min. 6" od linia to jakas paranoja
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
nie gram wiecej na takie scenariusze
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
pzdr!
Mnie się ten scenariusz podobaKhelthrai pisze: ale ten scenariusz ze mozna sie ustawiac po przekatnej min. 6" od linia to jakas paranoja![]()
nie gram wiecej na takie scenariusze![]()
pzdr!
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
Meeting Engagement jest dość ciekawy. Nikt też nie każe się ustawiać 6" od środka. Można się skampić w narożniku równie dobrze.
Blood and glory jest ok, ale na masterze. Na lokalu po prostu wypacza wyniki. I z tego co zauważyłem to prawie nikt nie robił specjalnych zmian w rozpie na ten scenariusz. Dodakowo pechowy miscast albo panika i koniec bitwy w pierwszej turze. Uderza to głównie w najsłabsze armie.
Blood and glory jest ok, ale na masterze. Na lokalu po prostu wypacza wyniki. I z tego co zauważyłem to prawie nikt nie robił specjalnych zmian w rozpie na ten scenariusz. Dodakowo pechowy miscast albo panika i koniec bitwy w pierwszej turze. Uderza to głównie w najsłabsze armie.
[quote="X.Maciek"]Meeting Engagement jest dość ciekawy. Nikt też nie każe się ustawiać 6" od środka. Można się skampić w narożniku równie dobrze.
czytaj ze zrozumieniem
moj przeciwkim sie ustrawil 6" od srodka
jako ze gralem defens bardzo mi sie to nie spodobalo![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
czytaj ze zrozumieniem
moj przeciwkim sie ustrawil 6" od srodka
jako ze gralem defens bardzo mi sie to nie spodobalo
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)