Świdnicki Spacerek III - 2600 - 20.07. - Świdnik k. Lublina
Re: Świdnicki Spacerek III - 2600 - 20.07. - Świdnik k. Lubl
wzialem Ostrze Cienia
Oto wyniki:
1. Kamil Szereda
2. Maciej Parol
3. Pan z pod biedry
4. Tocz
5. Czopek
6. Kondek
7. Sokal
8. Elgrond
9. Jarek
10. Kotson
11. Turek
12. Siostra Turka
13. Bojo/Bojko
1. Kamil Szereda
2. Maciej Parol
3. Pan z pod biedry
4. Tocz
5. Czopek
6. Kondek
7. Sokal
8. Elgrond
9. Jarek
10. Kotson
11. Turek
12. Siostra Turka
13. Bojo/Bojko
- Shakin' Dudi
- Masakrator
PKS jest spoko,
Teclis jest straszny
Teclis jest straszny
PKS jest faktycznie dobry.
Ja też, w zasadzie ten scenariusz kończy się wynikiem 20:0 lub 19:1. Ciężko uzyskać inny wynik.xlakos pisze:mam tylko bardzo mieszane uczucia do blood and glory
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
dzieki Sokal, nawet nie zauwazylem ze go nie mamxlakos pisze:mam tylko bardzo mieszane uczucia do blood and glory. a jak by co to mam twój RB Kondek.
jesli chodzi o pks, jest spoko, zrownowazony
ale ten scenariusz ze mozna sie ustawiac po przekatnej min. 6" od linia to jakas paranoja
nie gram wiecej na takie scenariusze
pzdr!
Mnie się ten scenariusz podobaKhelthrai pisze: ale ten scenariusz ze mozna sie ustawiac po przekatnej min. 6" od linia to jakas paranoja
nie gram wiecej na takie scenariusze
pzdr!
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
Meeting Engagement jest dość ciekawy. Nikt też nie każe się ustawiać 6" od środka. Można się skampić w narożniku równie dobrze.
Blood and glory jest ok, ale na masterze. Na lokalu po prostu wypacza wyniki. I z tego co zauważyłem to prawie nikt nie robił specjalnych zmian w rozpie na ten scenariusz. Dodakowo pechowy miscast albo panika i koniec bitwy w pierwszej turze. Uderza to głównie w najsłabsze armie.
Blood and glory jest ok, ale na masterze. Na lokalu po prostu wypacza wyniki. I z tego co zauważyłem to prawie nikt nie robił specjalnych zmian w rozpie na ten scenariusz. Dodakowo pechowy miscast albo panika i koniec bitwy w pierwszej turze. Uderza to głównie w najsłabsze armie.
[quote="X.Maciek"]Meeting Engagement jest dość ciekawy. Nikt też nie każe się ustawiać 6" od środka. Można się skampić w narożniku równie dobrze.
czytaj ze zrozumieniem
moj przeciwkim sie ustrawil 6" od srodka
jako ze gralem defens bardzo mi sie to nie spodobalo
czytaj ze zrozumieniem
moj przeciwkim sie ustrawil 6" od srodka
jako ze gralem defens bardzo mi sie to nie spodobalo