Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
Rozpuszczalnik bez problemu powinien dać radę farbie. Ja potem szczotkuję starą szczoteczką
Jest cały temat na forum poświęcony usuwaniu farby z figurek. Wiele osób stosuje płyn hamulcowy DOT-3 albo DOT-4, przy czym nie należy go stosować na żywicy. Później tylko należy przepłukać model i przetrzeć szczoteczką do zębów, żeby pozbyć się reszty farby.
Panowie potrzebuje spray podbny do koloru snot green, wolalbym zeby to byl sprej do figurek, a nie jakis samochodowy, ktos cos gdzie slyszal/widzial?
Hymm to musze pomyslec... chce krasiom mym zmienic podstawki na "sniegowe"Rasti pisze:Oj to kwestia gustu. Moim zdaniem szarym. Chociaż można zglazować delikatnie brązem.Fuxiorr pisze:Snieg lepiej komponuje sie z pomalowanym piaskiem na szaro czy brązowo ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
zobacz na paletę kolorów MontanyZiemko pisze:Panowie potrzebuje spray podbny do koloru snot green, wolalbym zeby to byl sprej do figurek, a nie jakis samochodowy, ktos cos gdzie slyszal/widzial?
moim zdaniem brązFuxiorr pisze:Snieg lepiej komponuje sie z pomalowanym piaskiem na szaro czy brązowo ?
Wyglada na zdjeciu identycznie jak snot green. Nie wiem ktos czy jakis polski sklep sprzedaje te spreje? Montana to nie sa przypadkiem spreje graficiarskie?
Lista sklepow ktore z AP wspoldzialaja w polsce :Ziemko pisze:
Wyglada na zdjeciu identycznie jak snot green. Nie wiem ktos czy jakis polski sklep sprzedaje te spreje? Montana to nie sa przypadkiem spreje graficiarskie?
http://www.thearmypainter.com/partners. ... e7VmtJsyNk
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
zgadza się ale wypróbowałem i nic z figurkami się nie dzieje a mają bardzo ładną paletę kolorówZiemko pisze:
Pytałem ostatnio o dobry sposób na klejenie magnesów, i kupiłem pistolet na klej. Mogę z całego serca polecić, magnesy tym przyklejone (najpierw superglue żeby nie uciekały) trzymają jak szalone a pistolet przydaje się do innych interesujących i ciekawych prac domowych.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Que pisze:zgadza się ale wypróbowałem i nic z figurkami się nie dzieje a mają bardzo ładną paletę kolorówZiemko pisze:
Gdzie palete montany mozna znalezc?
Sposób na wyschnięte farby GW????
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Fuck.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Trochę wody i wykałaczka. I więcej wody. Potem najwyżej nadmiar odlejesz. Ja tak odratowałem biały i czerwony z kompletnej skały , ale to przez pół godziny go "wyrabiałem" wykałaczką rozpuszczając grudy.WojtuśŚ pisze:Sposób na wyschnięte farby GW????