Mastery 2013 - dyskusje

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Euru
Wałkarz

Re: Mastery 2013 - dyskusje

Post autor: Euru »

Trochę wracając do Fenixa. Głoswaliśmy na was bo, wiemy że warto. Szkoda żeby z tego nic nie wyszło.

Chłopaki zróbcie mega imprezę w wolnej luce. BEZ EURO - napewno wszscy będą chcieli odpocząć.

Ekipa z Ośmironicy napewno się zjawi - to że nie będzie zgłoszony jako MASTER dużo nie zmieni:).

NIe poddawajcie się
Obrazek

Mój blog (praktycznie same zdjęcia figurek) - http://euru-warsztat.blogspot.ie/

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Właśnie w tej luce wypadałoby zrobić Singiel Nowe Euro.
Zważcie na to, że draftu jeszcze nie ma i Bazyliszek będzie na stare, co daje nam w praktyce 1 single master na nowe AR. Chłopakom kapitanom troszkę to może utrudnić zadanie, bo zapowiadali, że w tym roku chcą wybrać skład wcześniej.
Trochę mnie zdziwiła ta luka w terminach, ale wyszło jak wyszło. Ja bym na miejscu Włocławka brał ten termin marcowy i cisnął singla, będą mieli frekwencje z pobliskich ośrodków typu wawa, łódź + każdego tego komu będzie zależało na składzie.

Trochę za bardzo skupiamy się na tym co jest, a co nie jest masterem, niż na tym jak spędzić miło czas na zajebistej imprezie typu dawniejsze East Games United czy Grand Tournament.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Poznań? Chłopaki, bierzcie marzec bo w efekcie gdy bazyliszek na początku lutego a BoB na koniec kwietnia to mamy prawie cały luty, marzec i kwiecień bez masterów, a to 10-11 tygodni odstępu czyli prawie trzy miesiące bez mastera! Liczę na to że Śmiechu się przełamiesz a już najlepiej jakby Poznań zrobił turniej :)

(choć z drugiej strony wtedy BoB będzie miał mega frekwencję - co z punktu widzenia bstoku nie jest złe)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Chyba najlepiej by było żeby mastery z mniejszą ilością głosów zastanowiły się nad wypełnieniem tej luki bo później może być tak:
Nie po to jest to głosowanie, by lepsze mastery miały się dostosowywać do słabszych.
Silesian i Gdański master mają pierwszeństwo w doborze terminów, reszta musi się wpasować. My akurat nie mamy sali dostępnej na żądanie w dowolnym terminie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Arbiter bardzo cenna uwaga.
Nie chciałbym z tego korzystać, ale przy braku dogadania sie tych słabszych bede musial wybrac najlepszy termin dla mojego regionu - koniec wiosny, poczatek lata.
Jak wszyscy dobrze pamiętają pierwsze dożynki w pełnym słońcu to myślę że bardziej konkurencyjny pod tym względem jest tylko Gdańsk.

W Babicach były juz 2 turnieje i jak każdy zauważył najlepiej jednak jak odbywa sie on w cieplych miesiącach.

Pozdrawiam konkurencję.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Ja bym bardzo chętnie się dowiedział na kiedy jest planowane DMP, bo jeśli to końcówka sierpnia to nie ma problemu żeby nasz master przesunał się i na 3-4 weekend lipca, robiąc miejsce dla Krakowa, jednak jeśli to będzie pierwsza połowa sierpnia to nie chcę wchodzic na styk w te 3 tygodnie ;/
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

dmp koniec sierpania
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Jak nikt nie weźmie tej luki między Bazylem a Białymstokiem to ją zajmę, trudno jakoś to ogarnę aczkolwiek wolę październik bo miałem plan nie robić singla ETC a w tym terminie to regulamin napisze mi się sam.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Chcialbym tylko zaznaczyc ze Orle Gniazdo moze byc tylko 25-26 maja (wowczas jest tam jeszcze pare innych turniejow i mamy hotel po okazyjnej cenie)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

Są już pierwsze wyniki, które pozwalają wysnuć śmiałe przypuszczenie, iż Fenix Włocławek w końcu doczekał się mastera, a zatem bardzo dziękuję szanownemu Gremium LL za okazane nam zaufanie. Nie zawiedziemy.

Korzystając z okazji serdecznie zapraszam wszystkich na Kujawiaka do Włocławka.
termin: 16-17 marca 2013
format: nowe euro

:mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Do Krakowa, Babic i Kozłowa

Czy któryś w powyższych masterów ma zamiar być rozgrywany na zasady PKS?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Babice na 99% NIE

ODPOWIEDZ