Ciężko jest niestety zrobić dobre zdjęcie tak dużemu modelowi, mam nadzieję że coś widać mimo, że w rzeczywistości wyglądają znacznie lepiej...Więcej fotek będzie na moim blogu (link w podpisie).

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Rakso_The_Slayer pisze:ogólnie przydało by się nieco GSu bo widać linie łączenia elementów figurki, nie tylko przy skrzydłach. Mały zabieg przed malowaniem, a nie psuje później tak efektu pracy.
Fakt, trochę dałem ciała...muszę się zaprzyjaźnić z GS i tego typu miejsca łataćsmiejagreg pisze:Malowanie fajne, rażą nieco linie połączeń skrzydeł - są zbyt widoczne...
Całkowicie się zgadzamDeus pisze:Pomarańczowy płaszcz słabo wyszedł, bo zrobiłeś tylko ramkę, a nie rozjaśniłeś na wypukłościach, a tak całkiem fajny.
DziękiFuxiorr pisze:Jakie znowu kurfa ramki ?Mi sie podoba:P
Obiecuję poprawęsmiejagreg pisze:Generalnie jestem przeciwnikiem robienia takich ramek na płaszczach - wygląda to nienaturalnie i kiepsko. Wiem, że czas Cię gonił. Ale przemaluj ten płaszcz całkowicie, bez tych ramek. Cieniuj go naturalnie, tak, jak lecą fałdy. Ramki są dla lamerów![]()
![]()
![]()
![]()
Ja wole normaly swiatlocien :pAzgaroth pisze:DziękiFuxiorr pisze:Jakie znowu kurfa ramki ?Mi sie podoba:P
Ramki, czyli malowanie krawędzi jaśniejszym kolorem co ma "imitować" rozjaśnienie
To jest oczywiście do przerobienia
![]()
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Hmm to niedługo postaram się zrobić inne zdjęciesmiejagreg pisze:W takim razie dziwnie fotka mi się wyświetla - za dużo żółtego, metal wygląda jak złotawy, stąd moje pytanie...