ETC Serbia 2013 - wieści z frontu
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC Serbia 2013 - wieści z frontu
Trudno, by Wujek zaczął
Jak dla mnie paringi (poza dwoma kiepskimi) nie są złe, jankesi mają dziwne te rozpy.
Jak dla mnie paringi (poza dwoma kiepskimi) nie są złe, jankesi mają dziwne te rozpy.
to VC od kalafiora to jest akurat IMO antyparing dla demonów. Krzyki tu nie muszą działać. Kawaleria przejeżdża przez bestie z palcem w dupie a później to już jej nic nie zatrzyma. Szczególnie że tam jest 2x death. Siądze jeszcze jedno słońce i jest ciężko. a 6 vargów jest w stanie zjeść spokojnie muchy. także IMO to jest słabiutki paring. ale liczę że kalafior jak i reszta sładu mają jednak większego skilla
always Vampire
No faktycznie ten kloc jest nie do zatrzymania. A więc to będzie walka czy ten kloc zabije wiecęcj, niż Kalafior natłucze naookoło kloca, i czy wejdzie jakieś smutne słońce. Ja stawiam, że wagon BK będzie karmiony furiami/pojedyńczymi bestiami a Kali skoncentruje się na Vargeistach (działo + magia + muchy) i zabiciu reszty odginaczek. Rzeczywiście remisowo to wygląda.Gasior pisze:to VC od kalafiora to jest akurat IMO antyparing dla demonów. Krzyki tu nie muszą działać. Kawaleria przejeżdża przez bestie z palcem w dupie a później to już jej nic nie zatrzyma. Szczególnie że tam jest 2x death. Siądze jeszcze jedno słońce i jest ciężko. a 6 vargów jest w stanie zjeść spokojnie muchy. także IMO to jest słabiutki paring. ale liczę że kalafior jak i reszta sładu mają jednak większego skilla
- RedScorpion
- Falubaz
Brawo Dębek
Kurde Amerykanin od OG ma same podstawki zamiast 4 trolli - wstyd na takim turnieju.
Kurde Amerykanin od OG ma same podstawki zamiast 4 trolli - wstyd na takim turnieju.
Przeciwko armii która maszeruje tylko w jedną stronę, przy planach zrobienia remisu albo minora to nie jest zła taktyka. A ten pairing akurat dla amerykańców jest z tych słabszych.Gasior pisze:o fuck ze zdjęć u szaitisa wygląda że gościu rozwalił armię na całym stole!! duże łuki po jednej stronie, reszta po drugiej. Ja jebie!!
edit: Kalafior ma bestie na przeciwko wagonu BK - to mi pachnie -360 pkt w plecy, chyba, że jakoś się wymknie.
No tam rzeczywiście nasze VC wjechały jak na sankachc4h10 pisze:Wygląda jakby obszarowa popychaczka weszłaGasior pisze:o fuck ze zdjęć u szaitisa wygląda że gościu rozwalił armię na całym stole!! duże łuki po jednej stronie, reszta po drugiej. Ja jebie!!
- RedScorpion
- Falubaz
wieści z frontu: Karol wyjął oba Scrolle i posadził oba treby.
Klafior stracił armatę
Klafior stracił armatę