Problemy początkującego

Daemons of Chaos

Moderator: KrzysiekW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Re: Problemy początkującego

Post autor: Khuman »

też tak się wydaje bo mag w unicie to defakto unit w unicie

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Postanowalilem ulepic sobie armie nurgla a teraz pytanko jako ze ab nie mam .. co potrzebuje i w jakiej ilosci na 2k i mysle o :
30 chlopa nurgla
jakis nurglowy duzy demon
herold nurgla
bestie - ile szt. ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

melfist
Wałkarz

Post autor: melfist »

8szt bo takie jest ograniczenie euro ;D

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Fuxiorr pisze:Postanowalilem ulepic sobie armie nurgla a teraz pytanko jako ze ab nie mam .. co potrzebuje i w jakiej ilosci na 2k i mysle o :
30 chlopa nurgla
herold nurgla
bestie - ile szt. ?
Sam jestem na tym samym etapie :) Co do bestii to z tego co widzę gra się w systemie 6+2x1. Ja na początek kombinuje skąd wytrzasnąć szóstkę :)
Do tego co napisałeś dodałbym jeszcze muchy :)

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Azgaroth pisze:
Fuxiorr pisze:Postanowalilem ulepic sobie armie nurgla a teraz pytanko jako ze ab nie mam .. co potrzebuje i w jakiej ilosci na 2k i mysle o :
30 chlopa nurgla
herold nurgla
bestie - ile szt. ?
Sam jestem na tym samym etapie :) Co do bestii to z tego co widzę gra się w systemie 6+2x1. Ja na początek kombinuje skąd wytrzasnąć szóstkę :)
Do tego co napisałeś dodałbym jeszcze muchy :)
Ja ulepie FCG i 4 ludzikow i sobie odleje :P Powiadasz ze muchy sa fajne ?:P
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Fuxiorr pisze: Ja ulepie FCG i 4 ludzikow i sobie odleje :P Powiadasz ze muchy sa fajne ?:P
Na papierze wyglądają zacnie - mobilne (lot-hover), S5, T5, poisony. Jako wsparcie dla bestii są jak dla mnie idealne :) Ale o opłacalności ich wystawienia więcej powiedzieliby pewnie ograni gracze demonów :)

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Post autor: cichy »

Próbował chociaż ktoś grać flamerami? Strasznie mi ich brakuje, a tak fajnie by śmieci czyściły. Da się przeżyć tą regenę?
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.

Awatar użytkownika
jawor
Oszukista

Post autor: jawor »

Azgaroth pisze:
Fuxiorr pisze: Ja ulepie FCG i 4 ludzikow i sobie odleje :P Powiadasz ze muchy sa fajne ?:P
Na papierze wyglądają zacnie - mobilne (lot-hover), S5, T5, poisony. Jako wsparcie dla bestii są jak dla mnie idealne :) Ale o opłacalności ich wystawienia więcej powiedzieliby pewnie ograni gracze demonów :)
Gram dwoma trójkami i spisują mi się doskonale, mają milion zastosowań i co najważniejsze są nieblokowane.
Obrazek

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

4 bloodcrusherów polecam gorąco :D

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Co myślicie o takich bestiach nurgla ?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
jawor
Oszukista

Broda i oczy do zmiany. Pisałem żebyś zrobił rozwaloną, zwisająca żuchwę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

jawor pisze:Broda i oczy do zmiany. Pisałem żebyś zrobił rozwaloną, zwisająca żuchwę.
Ok temu oczka zmienilem. Biore sie za nowego :P

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Nowa bestia
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tak wyglada moj Guo
Obrazek

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Wrona z wandem i mieczykiem asf musi wybrać 1 w combacie czy jednocześnie ma asf i bonusy?
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Mam 3 pytania co do zasad:
1. Jak kupie gift np. Guo za 50pk to rzucam k6 i ten gift jest na ture czy na cala gre?
2.Co daje jak wrzuce heralda nurgla do nurglakow?
3. W ab przy Plaguebearer jest Upragedes i mozna wybrac lasser lub greater lub exalted.... czy to cos kosztuje czy moge wybrac to jako bonus ktorys ? Bo nie widze ceny w pk
No i tyle... reszte wiem :wink:

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Fuxiorr pisze:Mam 3 pytania co do zasad:
1. Jak kupie gift np. Guo za 50pk to rzucam k6 i ten gift jest na ture czy na cala gre?
3. W ab przy Plaguebearer jest Upragedes i mozna wybrac lasser lub greater lub exalted.... czy to cos kosztuje czy moge wybrac to jako bonus ktorys ? Bo nie widze ceny w pk
1. Gift jest na całą grę :)
2+3. Heraldem Nurgla możesz wykupić locus - lesser, greater lub exalted - efekt który wykupisz będzie oddziaływał na oddział do którego tego heralda wsadzisz (czyli np. poison na 5+, regena itd). Jeśli ginie herald, bonus także przepada. Koszt masz na końcu booka przy heraldzie

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Azgaroth pisze:
Fuxiorr pisze:Mam 3 pytania co do zasad:
1. Gift jest na całą grę :)
2+3. Heraldem Nurgla możesz wykupić locus - lesser, greater lub exalted - efekt który wykupisz będzie oddziaływał na oddział do którego tego heralda wsadzisz (czyli np. poison na 5+, regena itd). Jeśli ginie herald, bonus także przepada. Koszt masz na końcu booka przy heraldzie
Dzieki! Teraz juz moge zagrac meczyk demonami ;)

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Xier pisze:Wrona z wandem i mieczykiem asf musi wybrać 1 w combacie czy jednocześnie ma asf i bonusy?
Musi wybrać.
Obrazek

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Jakieś uzasadnienie?
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
jawor
Oszukista

Nie można używać na raz dwóch magicznych broni, a wand jest bronią.
Obrazek

ODPOWIEDZ