Wolę 8 trolli za 5 punktów więcej.
Moderator: JarekK
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
U mnie a armii dokoła jest kloc sawadży i trolle. Powodzenia w panikowaniu.middlefinger pisze:tak bez chimery ? chociaz jednej ?![]()
wydaje mi sie ze chaos lepiej sprawdza sie w szybkich akcjach totez wydajniej wziac malego maga by mial dispela, a czarowac z warshrinow albo nowo przetestowanej zabawki jaka jest vortex beast![]()
spanikowac jeden klocek night goblinow ktory ciagnie za soba reszte wokolo - bezcenne
w sumie to moze ....taki klocek troli spotka sie twarza w twarz z lordem miotajacym helfire swordem, zalozmy ze wbije te nedzne 10 Wo + cos moze wybuchnie, po chwili kolejne 14-18 atakow z dwoch chimer i na dokladke exalted dokopie pare woundow, jakby tego bylo malo to mozna doprawic zionieciem, jednym, drugim albo 3cim ..... masz racje nie bedzie mial kto panikowacGrolshek pisze: U mnie a armii dokoła jest kloc sawadży i trolle. Powodzenia w panikowaniu.
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
middlefinger pisze:w sumie to moze ....taki klocek troli spotka sie twarza w twarz z lordem miotajacym helfire swordem, zalozmy ze wbije te nedzne 10 Wo + cos moze wybuchnie, po chwili kolejne 14-18 atakow z dwoch chimer i na dokladke exalted dokopie pare woundow, jakby tego bylo malo to mozna doprawic zionieciem, jednym, drugim albo 3cim ..... masz racje nie bedzie mial kto panikowacGrolshek pisze: U mnie a armii dokoła jest kloc sawadży i trolle. Powodzenia w panikowaniu.
10W? jak? kosmitamiddlefinger pisze:w sumie to moze ....taki klocek troli spotka sie twarza w twarz z lordem miotajacym helfire swordem, zalozmy ze wbije te nedzne 10 Wo + cos moze wybuchnie, po chwili kolejne 14-18 atakow z dwoch chimer i na dokladke exalted dokopie pare woundow, jakby tego bylo malo to mozna doprawic zionieciem, jednym, drugim albo 3cim ..... masz racje nie bedzie mial kto panikowacGrolshek pisze: U mnie a armii dokoła jest kloc sawadży i trolle. Powodzenia w panikowaniu.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
hellfire sword - multi woundsDymitr pisze:10W? jak? kosmitamiddlefinger pisze:w sumie to moze ....taki klocek troli spotka sie twarza w twarz z lordem miotajacym helfire swordem, zalozmy ze wbije te nedzne 10 Wo + cos moze wybuchnie, po chwili kolejne 14-18 atakow z dwoch chimer i na dokladke exalted dokopie pare woundow, jakby tego bylo malo to mozna doprawic zionieciem, jednym, drugim albo 3cim ..... masz racje nie bedzie mial kto panikowacGrolshek pisze: U mnie a armii dokoła jest kloc sawadży i trolle. Powodzenia w panikowaniu.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Niech zagra sobie z Fluffym,zobaczymy czy lord zapałka wejdzie w pająkaDymitr pisze:akurat na pająku lód potrafi zrobić dobre wrażenie mając tę zapalkę