Rozpiski

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
żuk
Mudżahedin

Re: Rozpiski

Post autor: żuk »

Chimera 275pts 4W a może spaść od 0 z metalu, pitki, słoneczka, fireballa, łuków z płonącymi atakam, dwf. park maszynowy z r.ognia. Mina posiadacza Chimery bezcenna ;)
Wolę 8 trolli za 5 punktów więcej.
Heretic pisze:
elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!

middlefinger
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: middlefinger »

chimera zazwyczaj w drugiej rundzie juz zabija, a trole zanim dojda gdziekolwiek to wiele sie moze zdarzyc, wiele czarow mozze wejsc lub wyjsc ....
pisalem wczesniej; bierzesz 2 chimery, lorda i bsb na dyskach i kto ci cos zrobi jak od drugiej rundy zaczynasz robic overuny wszystkiego co stanie na twej drodze :)

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Wyłączą ci latanie i obsrasz zbroje.
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

middlefinger pisze:tak bez chimery ? chociaz jednej ? [-X
wydaje mi sie ze chaos lepiej sprawdza sie w szybkich akcjach totez wydajniej wziac malego maga by mial dispela, a czarowac z warshrinow albo nowo przetestowanej zabawki jaka jest vortex beast 8)
spanikowac jeden klocek night goblinow ktory ciagnie za soba reszte wokolo - bezcenne :D
U mnie a armii dokoła jest kloc sawadży i trolle. Powodzenia w panikowaniu.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

middlefinger
Powergamer Rozpiskowy

Grolshek pisze: U mnie a armii dokoła jest kloc sawadży i trolle. Powodzenia w panikowaniu.
w sumie to moze ....taki klocek troli spotka sie twarza w twarz z lordem miotajacym helfire swordem, zalozmy ze wbije te nedzne 10 Wo + cos moze wybuchnie, po chwili kolejne 14-18 atakow z dwoch chimer i na dokladke exalted dokopie pare woundow, jakby tego bylo malo to mozna doprawic zionieciem, jednym, drugim albo 3cim ..... masz racje nie bedzie mial kto panikowac 8)

Awatar użytkownika
żuk
Mudżahedin

Post autor: żuk »

middlefinger mam dla Ciebie dobrą radę, pograj na turniejach, z ogarniętymi graczami i zobacz jak się sprawdzają twoje pomysły.
Testuj sam :)
Heretic pisze:
elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Post autor: Robert.P »

middlefinger pisze:
Grolshek pisze: U mnie a armii dokoła jest kloc sawadży i trolle. Powodzenia w panikowaniu.
w sumie to moze ....taki klocek troli spotka sie twarza w twarz z lordem miotajacym helfire swordem, zalozmy ze wbije te nedzne 10 Wo + cos moze wybuchnie, po chwili kolejne 14-18 atakow z dwoch chimer i na dokladke exalted dokopie pare woundow, jakby tego bylo malo to mozna doprawic zionieciem, jednym, drugim albo 3cim ..... masz racje nie bedzie mial kto panikowac 8)

Nie wiem jaki gracz da się tak przeorać,popraw błędy zanim Grolshek zobaczy twojego posta dobrze radze :wink:
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

middlefinger pisze:
10W? jak? kosmita
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Chłopie, zapraszamy na turnieje, pokaż nam wszystkim jaki z ciebie kozak.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

dobrze, ze nie 15 od razu. plus wybuchy!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

middlefinger
Powergamer Rozpiskowy

Dymitr pisze:
middlefinger pisze:
10W? jak? kosmita
hellfire sword - multi wounds
lord majac 5 atakow moze w jednej turze nabic max 15 ran + z kazdego trupa jest szansa na d6 s4 hitow

bajka w takim rozstawieniu jest taka ze max w 2 turze moje 4 latajace zaczynaja rzez niewiniatek, a jak jeszcze cudem wejdzie steed of shadows na malym magu to moj general jest w pierwszej turze gdzies miedzy przeciwnikiem :)

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Jak by to co piszesz było prawda to jesteś następca Dmitryja :wink: Możliwe jest ale wątpię żebyś trafił wszystkie 5 ataków,zranił je zadał każdemu trololwi max ran i jeszcze wybuchy robił.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

Obrazek

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Cóż, jak mi kiedyś słusznie powiedział Golon, trzeba umieć liczyć.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

ale zauważyłes, ze najpierw musisz trafić, potem zranic prawda? a jak już zabijasz tego jednego trolla, to w co szóstym przypadku wybuchnie i może odbije rane? czy takie trudności nie stają na drodze Twojego rzeźnika niewiniątek?

BTW. grałem już bitwę jakąś?

wyprzedzając odpowiedź: Twój przeciwnik miał ręce? był przy stole?

chyba... gramy w rożne gry

żeby nie było, ze bez treści ważnej:
dyskowiec jest super fajny, ale ma jeden zasadniczy minus. słabo się mu kupuje 4 lvl.
Jeżeli przypadkiem nie masz na imię Sergiusz, to bez magii polatasz na stołach, o których istnieniu nikt nigdy nie słyszał, nawet w głębokim warzywniaku.

mimo wszystko, fajnie ze Ci się chce. Musisz jednak sporo pocwiczyc. Pozdro

middlefinger
Powergamer Rozpiskowy

wszystko i tak zalezy od kosci :P
poza tym pisalem juz wczesniej : general kozak lata w towarzystwie dwoch chimer, jezeli nawet ataki pojda kiepsko to i tak zostaja jeszcze 3 zioniecia, tak czy siak klocek ktory nie spelnia swojej roli nie jest klockiem

juz wiecej krzywdy zrobilby taki goblinski arachnorax niz banda smierdzacych troli

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Nie lekceważ trolli,odpowiednio zagrane potrafią nieźle zamieszać.

Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

akurat na pająku lord potrafi zrobić dobre wrażenie mając tę zapalkę
Ostatnio zmieniony 18 sie 2013, o 23:12 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

W odróżnieniu od twoich killerów, one trafiają z automatu i zbroja nie robi im różnicy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Dymitr pisze:akurat na pająku lód potrafi zrobić dobre wrażenie mając tę zapalkę
Niech zagra sobie z Fluffym,zobaczymy czy lord zapałka wejdzie w pająka ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

z kim by nie grał, życie dyskowego gościa kończy się po 3-4 doomdiverze

ODPOWIEDZ