Rozpiski
Moderator: JarekK
Re: Rozpiski
Nie wiem jak z lorem i jak zabezpieczyć maga ...Nie weszla mi jeszcze gola 5 x Forsaken ,a i myslalem o opcji 3 x eco dyskowiec ...
Daemon Prince of Nurgle: Latanie ,Chaos Armour ,Enchanted Shield ,Sword of Striking.
Chaos Sorcerer Lord: Magic Level 3 ,Shadow ,Dispel Scroll .
Exalted Hero of Tzeentch on Barded Daemonic Mount: BSB; Halberd ; Charmed Shield; Talisman of Preservation .
20 x Forsaken
3x1 Chaos Chariot: Mark of Slaanesh
2x 5 Chaos Warhounds
8 Chaos Trolls
6 Chaos Trolls
Chimera: Regenerating Flesh, Flaming Breath
Daemon Prince of Nurgle: Latanie ,Chaos Armour ,Enchanted Shield ,Sword of Striking.
Chaos Sorcerer Lord: Magic Level 3 ,Shadow ,Dispel Scroll .
Exalted Hero of Tzeentch on Barded Daemonic Mount: BSB; Halberd ; Charmed Shield; Talisman of Preservation .
20 x Forsaken
3x1 Chaos Chariot: Mark of Slaanesh
2x 5 Chaos Warhounds
8 Chaos Trolls
6 Chaos Trolls
Chimera: Regenerating Flesh, Flaming Breath
To chyba gra bez maszyn.Azurix pisze:A tak z ciekawości, to czemu właściwie, bo jak obserwuję u mnie w Łodzi gry WoCh s O&G, to O&G ma problem, aby w ogóle ruszyć cokolwiek w WoChu?Grolshek pisze:Akurat woch z o&g ma przerąbane.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
2x Doom Diver jest wystawiany nawet na 1000pkt zazwyczaj, a do tego dochodzi zwykle co najmniej 1x Rock Lobba, na przedziale 1000pkt - 2000pkt. Tu chodzi o to, że WoCh szarżuje w 2 turze już i nie ma co zbierać po walce
Szarżuje oklepany 2xDD i 2x RL sawadże ustoją na stubbornie i w woch wjeżdża 6 fanatyków i 2 manglery. Game over.Azurix pisze:2x Doom Diver jest wystawiany nawet na 1000pkt zazwyczaj, a do tego dochodzi zwykle co najmniej 1x Rock Lobba, na przedziale 1000pkt - 2000pkt. Tu chodzi o to, że WoCh szarżuje w 2 turze już i nie ma co zbierać po walce
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- Infernal Puppet
- Masakrator
Tak zupełnie bez szans to nie jesteśmy - manglery i fanoli da się wyciągać i zadeptywać pieskami czy maruderami, ale Doom divery bolą, oj bolą.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Miałem kiedyś takie "szczęście" że trafiłem na turnieju 3x na Orki pod rząd.Miałem w rozpisce Magię Domeny Metalu i Pancerną Kawalerie.Bolało
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
indirect shoot
strzelasz, na hicie scater jest zmniejszony o BS gobasa, inaczej leci po strzałce... a potem wraca a dommdiverowe D6 cali
strzelasz, na hicie scater jest zmniejszony o BS gobasa, inaczej leci po strzałce... a potem wraca a dommdiverowe D6 cali
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Do tego ma placek o średnicy 1,25", którym wystarczy drasnac.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
sama myśl już boli
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
IMO bohaterowie tzeentcha na dyskach lub demonic mountach cory pieski i np małe oddziałami forsakenów z khornem (ja ich używam ze slaaneshem w 5-6 jako odginaczki i czasami zdobywają naprawde większe pkt choć są bardzo losowi) ewentualnie khornowe rydwany. Specjale to trolle, gorebeasty, chimery, ołtarze tzeentcha, rycerze(np tzeentch i blasted standard) i w specjalach to helka i skule. Czyli poza nurglowymi rydwanami i zmianami na bohaterach to wielkiej różnicy bo nie było.
na 2 dyskach to dość częsta rozkmina. bsb i klepacz jako kowbojek. sam tak pogrywam i mi się sprawdza
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"