Tak samo jak WELenar pisze:Natomiast termin to jedna wielka niewiadoma - od grudnia 2011 nowa Bretka jest konsekwentnie spychana na dalszy plan.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tak samo jak WELenar pisze:Natomiast termin to jedna wielka niewiadoma - od grudnia 2011 nowa Bretka jest konsekwentnie spychana na dalszy plan.
via an Anonymous source on Faeit 212
40k Codex Authors:
Imperial Guard: Vetock
Orks: Ward
Fantasy Army Book Authors:
Bretons: Kelly
Dark Elves: Cruddace
Z tego co pamiętam obecną edycję wampirów, 7ed warriors of chaos. Ogólnie napisał sporo podręczników do 40k. Ogólnie cieszy się dobrą opinią jako twórca klimatycznych i co ważne dobrze zbalansowanych kodeksów. Jeśli ta plotka to prawda, to myślę, że można być spokojnym o BretkęGopal pisze:Co on jeszcze napisał?
AAAAAAGrand Admiral Thrawn pisze: Bretons: Kelly
ekhm! uwaga będę polemizował.Azgaroth pisze:Ogólnie cieszy się dobrą opinią jako twórca klimatycznych i co ważne dobrze zbalansowanych kodeksów. Jeśli ta plotka to prawda, to myślę, że można być spokojnym o BretkęGopal pisze:Co on jeszcze napisał?
Ta.Dibo pisze:AAAAAAGrand Admiral Thrawn pisze: Bretons: Kelly!!!!!! Nieeeeeeeeeeeeeeee !! Qrde nieeeeee !!!
![]()
ekhm! uwaga będę polemizował.Azgaroth pisze:Ogólnie cieszy się dobrą opinią jako twórca klimatycznych i co ważne dobrze zbalansowanych kodeksów. Jeśli ta plotka to prawda, to myślę, że można być spokojnym o BretkęGopal pisze:Co on jeszcze napisał?
Oj nie, nie cieszy się! Kelly to burak! blablabla
O ! Bardzo dobry przykład bo to on zdaje sie zrobił TK ? Jeśli tak to Flufowo bardzo fajnie i jednostki też zrobił ciekawe i nie głupie - oczywiście sama armia jako całość nie powalaGrand Admiral Thrawn pisze:Pozatym już chyba lepiej on niż Cruddace.
Ja tam się zadowolę dostępem do wszystkich z rb, nie muszą mi nowego do armii wymyślaćBretonnian pisze: No i może jakiś bretoński lore wkońcu
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego