Problemy początkującego

Daemons of Chaos

Moderator: KrzysiekW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Re: Problemy początkującego

Post autor: Fuxiorr »

Paraszczak pisze:Korek z Bordeaux...nieźle:)
:wink:
Finito, foty slabe ale mi sie tak podobaja ze bym ich z checia pomalowal juz :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

wyglądają jak w maseczce z ogórka ;)
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Morog pisze:wyglądają jak w maseczce z ogórka ;)
Chyba nie jest tak zle. Nurgl zawsze mi sie z kwaszonym zielnym ogorniekm kojazyl :wink:
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Katastrofa. Utnij im nogi i wtedy popróbuj, armata też. Ech.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Moge wsadzic heralda do berarsow z giftem z regenka i 2 heralda z gitem z posionami +5? I czy moge Guo do klocka wsadzic? I czy to cos mu daje ?

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

GUO lata tylko sam, bo jest monsterem. Heraldów możesz wsadzić dwóch, ale i tak tylko wyższy locus działa.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Quaki pisze:GUO lata tylko sam, bo jest monsterem. Heraldów możesz wsadzić dwóch, ale i tak tylko wyższy locus działa.
Thx
Jakie jest najlepszy kolor podstawki poza bagiennym i lawa ? Dla nurgla :)

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

No to już zależy od upodobań...
Ja np. kraśki mam na trawce z jasnobrązową posypką a wszystkie demony na samej posypce z wciśniętymi gdzieniegdzie czaszkami, za to psikniętej na czarno szprejem i drybrushowanej lekko szarym i białym. Mi do klimatu Pustkowi pasi, w przeciwieństwie do soczystozielonej trawki jaką czasem się spotyka.

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Post autor: cichy »

Ja mam to co Quaki+ śnieg :)
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Jak mam Reign of Chaos i na czary wyrzuce 6 lub 5 lub 8 i 9 to rzucam za kazdy model na stole z dana "marka" np. Deamons od Nurgle i tylko tyle? Nie slyszalem ze tez za jednostki wroga ale nie wiem jakie jest uzasadnienie :wink:

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Fuxiorr pisze:Jak mam Reign of Chaos i na czary wyrzuce 6 lub 5 lub 8 i 9 to rzucam za kazdy model na stole z dana "marka" np. Deamons od Nurgle i tylko tyle? Nie slyszalem ze tez za jednostki wroga ale nie wiem jakie jest uzasadnienie :wink:
Rzucasz za każdą jednostkę wroga i za każdą własną jednostkę z określonym w opisie markiem

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Azgaroth pisze:
Fuxiorr pisze:Jak mam Reign of Chaos i na czary wyrzuce 6 lub 5 lub 8 i 9 to rzucam za kazdy model na stole z dana "marka" np. Deamons od Nurgle i tylko tyle? Nie slyszalem ze tez za jednostki wroga ale nie wiem jakie jest uzasadnienie :wink:
Rzucasz za każdą jednostkę wroga i za każdą własną jednostkę z określonym w opisie markiem
A gdzie jest napisane ze za kazda jednostke wroga ?

Awatar użytkownika
TomashWwl
Chuck Norris

Post autor: TomashWwl »

FAQ do demonow.

Jak chowacie przed strzelaniem na etc swoje Greatery? Kiedyś chowalem je za MC/MI, teraz dopiero dojrzalem zapisek ze LT nie dostaje covera od jednostek, zgadza sie?

W ogóle słabo rozumiem obecny SLOS ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu... :roll:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

DragoWwl pisze:FAQ do demonow.
Gdzie moge to FAQ znalezc?

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Fuxiorr pisze:
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... PRIL13.pdf

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Azgaroth pisze:
Fuxiorr pisze:
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... PRIL13.pdf
Dzieki :D

Awatar użytkownika
jawor
Oszukista

Post autor: jawor »

Jak chowacie przed strzelaniem na etc swoje Greatery? Kiedyś chowalem je za MC/MI, teraz dopiero dojrzalem zapisek ze LT nie dostaje covera od jednostek, zgadza sie?

W ogóle słabo rozumiem obecny SLOS ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja chowam za górką. Jak gram na wronie to lata sobie za impasami, dopóki nie będzie bezpiecznej okazji do wylotu na otwartą przestrzeń.
Obrazek

Awatar użytkownika
Offspringman
Kretozord

Post autor: Offspringman »

grając na dp nurgla z deathem zawsze staram się, jeśli przeciwnik ma armaty, ustawić go cal za bestiami. przy odrobinie szczęście kula zatrzyma się na bestii i dalej nie poleci. co do innych kwestii to zależy. lobby, trebusze itp. to oczywiście impasy a potem liczenie na farta w kosciach ;)

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Czy można mieć 2x tą samą magiczną broń w armii ( np 2x lashe lub 2x mieczyk asf)?
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
jawor
Oszukista

Post autor: jawor »

Nie.
Obrazek

ODPOWIEDZ