Paraszczak pisze:Korek z Bordeaux...nieźle:)
Finito, foty slabe ale mi sie tak podobaja ze bym ich z checia pomalowal juz
Moderator: KrzysiekW
Paraszczak pisze:Korek z Bordeaux...nieźle:)
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Chyba nie jest tak zle. Nurgl zawsze mi sie z kwaszonym zielnym ogorniekm kojazylMorog pisze:wyglądają jak w maseczce z ogórka
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
ThxQuaki pisze:GUO lata tylko sam, bo jest monsterem. Heraldów możesz wsadzić dwóch, ale i tak tylko wyższy locus działa.
Rzucasz za każdą jednostkę wroga i za każdą własną jednostkę z określonym w opisie markiemFuxiorr pisze:Jak mam Reign of Chaos i na czary wyrzuce 6 lub 5 lub 8 i 9 to rzucam za kazdy model na stole z dana "marka" np. Deamons od Nurgle i tylko tyle? Nie slyszalem ze tez za jednostki wroga ale nie wiem jakie jest uzasadnienie
A gdzie jest napisane ze za kazda jednostke wroga ?Azgaroth pisze:Rzucasz za każdą jednostkę wroga i za każdą własną jednostkę z określonym w opisie markiemFuxiorr pisze:Jak mam Reign of Chaos i na czary wyrzuce 6 lub 5 lub 8 i 9 to rzucam za kazdy model na stole z dana "marka" np. Deamons od Nurgle i tylko tyle? Nie slyszalem ze tez za jednostki wroga ale nie wiem jakie jest uzasadnienie
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... PRIL13.pdfFuxiorr pisze:Gdzie moge to FAQ znalezc?DragoWwl pisze:FAQ do demonow.
DziekiAzgaroth pisze:http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... PRIL13.pdfFuxiorr pisze:Gdzie moge to FAQ znalezc?DragoWwl pisze:FAQ do demonow.
Ja chowam za górką. Jak gram na wronie to lata sobie za impasami, dopóki nie będzie bezpiecznej okazji do wylotu na otwartą przestrzeń.DragoWwl pisze:FAQ do demonow.
Jak chowacie przed strzelaniem na etc swoje Greatery? Kiedyś chowalem je za MC/MI, teraz dopiero dojrzalem zapisek ze LT nie dostaje covera od jednostek, zgadza sie?
W ogóle słabo rozumiem obecny SLOS
Sent from my iPhone using Tapatalk